autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

 

Nieuw: bereken uw autoverzekering bij AG Insurance met enkele clicks

 
18.04.2019
AG assurance auto

Goed nieuws: het is nu mogelijk uiterst precies de prijs van een autoverzekering en alle opties bij AG in België te berekenen van bij u thuis via internet, zonder dat u verplicht een makelaar of een bankkantoor moet bezoeken. Dit is gratis en vrijblijvend.

Op amper 2 minuten tijd voert u een online simulatie voor uw autoverzekering uit. De online tool van AG Insurance is goed bedacht en laat toe de prijs van elke garantie met enkele clicks te berekenen. Elke garantie wordt voorgesteld met zijn sterke punten en geeft zo ook beknopt weer wat niet verzekerd is.


TIP: klik op “Ik heb nog geen verzekeringsmakelaar” bij de 3 opties om van start te gaan.

Simulatie van de jaarlijkse premie op 12/04/2019 voor een VW Golf van 2019 met 85 kW - waarde van 26.000 € (BTWi) – franchise 400€ - degressiviteit 1% per maand vanaf de 7e maand. Bestuurster van 50 jaar met bonus-malus 0 – Waals-Brabant.
Garantie Prijs per jaar
BA Auto 409,32  €
BA Max Gratis
Top Omnium 792,84  €
Rechtsbijstand 66,00 € 
Depannage 98,04  €
Welkomstpromotie tot 30/06/2019 -120,24  €
   
Totaal 1.245,96 €   / jaar

GOED OM WETEN over de online AG autoverzekering:

BA Max, de garantie dekking van de bestuurder, is gratis bij bonus-malus -2 (geen ongevallen de voorbije 5 jaar). De BA autoverzekering van AG is weliswaar duurder dan die van andere verzekeraars, maar ze biedt een ruimere bescherming omdat ze steeds de garantie voor lichamelijke schade van de bestuurder omvat.

In dit voorbeeld is het bedrag van de franchise 400€ (afhankelijk van de cataloguswaarde van het voertuig). Als u herstellingen laat uitvoeren buiten het netwerk van erkende herstellers, stijgt deze franchise met 250€, tot een totaal van 650€.

De online AG Omnium is een formule met snelle degressiviteit van de waarde van uw auto. Voor de schadevergoeding bij totaalverlies wordt de waarde van uw wagen berekend met een degressiviteitscoëfficiënt van 1% per maand vanaf de 7e maand tot de 60e maand, als de kilometerstand meer dan 10.000 km bedraagt.

Bovenop de BA Auto kan u kiezen voor een dekking Natuurkrachten en Glasbreuk (geen diefstal, brand of aanrijding met dieren) voor 200€ per jaar. Dit is eigenlijk een Mini-Omnium die bij AG Omni Natuur & Glass heet. Onthoud hierbij: glasbreuk geldt ook voor de lichten rondom, spiegels, schuifdaken, wat zelden wordt aangeboden bij de concurrenten.

Voer het zelf uit !
Dankzij de iconen en één vraag per pagina is de simulatie heel duidelijk. Binnen enkele minuten weet u waar u aan toe bent.

Vooraleer te beginnen raden we u aan volgende documenten te verzamelen: aankoopfactuur (cataloguswaarde BTW inbegrepen), inschrijvingsbewijs (leeftijd van de auto), rijbewijs (ervaring bestuurder).

Belangrijk : controleer voor recente modellen de rijveiligheidsopties waarmee uw wagen is uitgerust.

Surf naar www.aginsurance.be. Klik op het icoon “ik heb nog geen verzekeringsmakelaar” om uw navigatie eenvoudiger te maken.

Start de simulatie door te klikken op de knop “Bereken”.

Sterke punten tijdens uw navigatie:

* Goed geïnformeerd: om de keuze eenvoudiger te maken, is er steeds een samenvatting zichtbaar van wat al dan niet gedekt, verplicht of optioneel is.

* Goed begeleid: klik op “Waar vind ik deze info?” en “Waarom vragen we deze informatie?”

* Flexibel: U kan eenvoudig de parameters aanpassen en terug in het menu gaan, tot u de gepaste offerte verkrijgt.

Dan bekomt u een afdrukbare offerte.

Als u de offerte later nog eens wil bekijken, kan u ze “bewaren” en krijgt u online een link.

In dit stadium heeft u nog geen contract afgesloten en zijn uw persoonlijke gegevens nog niet verstuurd, behalve als u op “contacteer mij” klikte. U kan vervolgens zelf contact opnemen met een agent van BNP Paribas Fortis of een onafhankelijke makelaar om uw autoverzekering bij AG Insurance af te sluiten.

Enkele sterke punten van de AG Insurance autoverzekering:

BA Max: AG Insurance beloont voorzichtige bestuurders: als u de voorbije 5 jaar geen ongeval had en u ouder dan 30 jaar bent, geniet u van de laagste bonus-malus – BM -2 voor het leven – en dus een voordeligere premie. En dat is niet alles: als u op bonus-malus –2 staat krijgt u toegang tot BA MAX: de gratis bestuurdersverzekering die elke bestuurder van de auto en uw eigen verwondingen als hoofdverzekerde vergoedt als u een andere wagen bestuurt, tot 250.000€ bij lichamelijke schade.

Het gamma Omnium van AG Insurance is zeer ruim, houdt rekening met de leeftijd van uw wagen en bestaat in 6 varianten, van de grootste tot de kleinste dekking: Pack Omnium Plus, Top Omnium, Pack Occasium Plus, Top Occasium, Mini Omnium et Omni Natuur&Glass.

Deze prijssimulaties zijn gratis en vrijblijvend. En het gaat natuurlijk nog veel sneller via onze vergelijkende website voor autoverzekeringen www.autoverzekering-berekenen.be op uw tablet of smartphone. 

 
Publiciteit
 
 
 
Meest gelezen news
 
De groene verzekeringskaart wordt wit en elektronisch vanaf 1 juli 2020
 
Crashform: Wist u dat uw aanrijdingsformulier vanaf smartphone of tablet kunt melden?
 
Omnium zonder franchise, echt? En tegen welke prijsverschil?
 
Een goedkope autoverzekering in België Waar kan ik dat vinden?
 
Uw autoverzekering berekenen, gratis en in enkele clicks via Internet
 
Schade aan uw motor veroorzaakt door een steenmarter: komt uw omnium tussen?
  Een sterretje laten herstellen en niet verzekerd. Vergelijk de prijzen.
  Car@ttest.be : uw schade attest (gevraagd voor de bonus malus) online raadplegen
 
Waarom de prijzen van de Omnium autoverzekering vergelijken?
 
Waarom de prijzen van de contracten BA autoverzekering vergelijken?
  Voorruit vervangen : de prijzen kunnen oplopen tot het ... drievoudige in België
  Bereken uw autoverzekering bij AG Insurance met enkele clicks