autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

 
 
PROMO AUTOSALON 2020
 
corona direct promo autosalon

Corona direct : Nu 6.000 km gratis!

08.01.2020

Aanbod verlengt voor nieuw contract Full Omnium Kilometerverzekering op basis van offertes die van 6 januari tot 30 juni 2020 aangevraagd zijn en binnen de 8 weken voor akkoord ondertekend terugbestuurd worden. De premie van je kilometerverzekering is berekend op jouw schatting van je aantal jaarlijkse kilometers. Die premie is samengesteld uit een vast gedeelte en uit een kilometer variabel gedeelte. Op je offerte kan je de opsplitsing van het vaste en het kilometer variabel gedeelte van je verzekeringspremie vinden. De promo betekent dat Corona bij ontvangst van je voor akkoord ondertekende offerte een bedrag op jouw rekening stort ter waarde van 6.000 kilometer, overeenkomstig de kilometerprijs in het variabele gedeelte van je Full Omnium premie. Ook al rij je minder dan 6.000 kilometer, dan nog zal je dit bedrag ontvangen.

Deze promotie geldig voor alle nieuwe offertes voor een Full Omnium autoverzekering bij Corona Direct, aangevraagd tussen 6 januari en 30 juni 2020 inbegrepen. De terugbetaling gebeurt via een storting op je bankrekening nadat wij je offerte voor akkoord ondertekend hebben ontvangen en aanvaard.

Promo onder voorwaarden, mits aanvaarding van het risico door Corona Direct Verzekeringen en niet cumuleerbaar met andere voordelen.

 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 03.03.2021
Corona Direct : Nu,20% korting op uw omniumsverzekering
DVV Verzekeringen : 2 maanden cadeau op uw DVV autoverzekering Mobility
Axa : tot -20% op uw autoverzekering bij Axa
Yuzzu : 2 maanden gratis autoverzekering!