autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

DVV autoverzekering

Tijdelijk aanbod : 2 maanden gratis ! (Geldig tot 25.11.2017)

25.09.2017

2 maanden gratis op de 1eerste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering

Voor alle waarborgen in de polis, of voor elke omnium voor de vervanging van een voertuig mits aanvaarding van het risico. Voor de eerste jaarpremie van uw autoverzekering betaalt u dus maar 10 maanden i.p.v. 12 indien de polis wordt onderschreven tussen 25/09 en 25/11/2017.

Dit aanbod is geldig :

  • Indien u de afgelopen 5 jaar geen ongeval in fout hebt veroorzaakt.
  • Voor een nieuwe autoverzekering en voor alle waarborgen in het contract.

3 goede redenen om de autoverzekering van DVV te kiezen:

  • Gratis pechverhelping in België en tot 30 km over de grens
  • Minder dan 10.000 km/jaar = voordelige premie
  • Uw DVV-consulent is er voor u

Goed om te weten:

  • 2 maanden gratis op uw autoverzekering, dat betekent dat u maar 10 maanden betaalt op uw eerste jaarpremie. Dit aanbod is tijdelijk en loopt af op 25/11/2017.

  • Dit aanbod is geldig op alle waarborgen voor nieuwe klanten van DVV Verzekeringen die de voorbije 5 jaar gereden hebben zonder ongeval in fout, of op een onmiumverzekering voor alle bestaande klanten die van auto veranderen.

  • Om te genieten van de korting als u minder dan 10.000 km/jaar rijdt, moet u ouder zijn dan 26 en mag u uw wagen niet gebruiken voor professionele verplaatsingen en geen rechtspersoon zijn. Als u toch meer dan 10.000 kilometer gereden hebt zonder DVV Verzekeringen te verwittigen, wordt er een bijkomende franchise van 400 euro toegepast.

Over DVV Verzekeringen :
DVV Verzekeringen is een Belgische verzekeringsmaatschappij die verzekeringen op maat aanbiedt aan gezinnen, zelfstandigen en kleine ondernemingen. In België zijn er ongeveer 350 professionele zelfstandige DVV-kantoren die eerlijke en persoonlijke service bieden, flexibel en bereikbaar zijn en die, als het even tegenzit, snel en correct je schade afhandelen.

Bespaar tot 350€ op uw verplichte BA autoverzekering

U moet geen expert zijn: alle contracten voor een BA autoverzekering hebben dezelfde wettelijke basis: enkel de prijs en eventuele bijkomende diensten variëren. Vergelijk dus zeker de tarieven om elk jaar tot 300€ te besparen.
 
 
 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 18.07.2018