autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

 

MoblyMobly lanceert een nieuwe kilometerverzekering in België

 
29.04.2019

Waarover gaat het?

De Antwerpse start-up Mobly bood reeds verschillende diensten aan, zoals een garantieverzekering voor tweedehandswagens en een pechverhelping, en lanceerde zopas een autokilometerverzekering in België. De dienstverlening van Mobly verloopt steeds via het internet der dingen dankzij een Dongle, een toestelletje dat geconnecteerd is met de boordcomputer van uw wagen. De diensten zelf worden verzekerd door gereputeerde partners: Europ Assistance voor de pechverhelping, Auto5 voor de vervanging van onderdelen en de analyse van uw wagen, en de verzekeringsmaatschappij Baloise Insurance voor de autokilometerverzekering van Mobly.

Zijn nieuw product: de verzekering auto & mobiliteit

Mobly vindt dat de huidige mobiliteit meer vereist dan een simpele standaard autoverzekering. Daarom besloot de Antwerpse start-up een mobiliteitsverzekering aan te bieden. Het wagenpark neemt immers nog steeds toe, maar het aantal afgelegde kilometers per auto daalt.

Daar heeft Mobly begrepen en laat u daarom enkel de kilometers betalen die u echt hebt gereden dankzij een OBD2 dongle die in uw auto werd geplaast en toelaat het precieze aantal afgelegde kilometers te registreren.

U wint er dus bij als u uw wagen weinig gebruikt, omdat u niet betaalt voor de niet verreden kilometers aangezien het hier gaat om een autoverzekering per kilometer, waarbij de kilometerstand wordt vastegesteld door een elektronisch toestelletje. Uw kilometerstand wordt automatisch verzonden naar de verzekeringsmaatschappij voor de maandelijkse berekening van uw premie.

U krijgt dit doosje met de dongle die u met uw wagen connecteert.

De dongle plugt u in de OBD2-fiche van uw wagen

Zo weet u op elk moment hoeveel uw autoverzekering u zal kosten. Wie zijn wagen weinig gebruikt zal dus niet voor niets betalen en ziet zich beloond met een factuur gebaseerd op het exact aantal gereden kilometers.

Een basis BA autoverzekering die een bestuudersverzekering voor alle transportmodi voor het hele gezin omvat.

Als u weinig met de wagen rijdt, gebruikt u zeker ook een ander transportmiddel. Mobly past zich hier aan en verzekert u eveneens met andere transportmiddelen. De start-up biedt u een dekking voor de lichamelijke schade bij uw verplaatsingen, ongeacht het gekozen transportmiddel: fiets, step...

"Nu staan we voor twee grote uitdagingen: de beperking van de files en de CO2-uitstoot. We willen de mensen ertoe aanzetten hun wagen intellingenter te gebruiken", verklaart Gerrit Nollet, CEO van Mobly. "Door alle transportmiddelen op te nemen in onze mobiliteitverzekering, moedigt Mobly het gebruik van het openbaar vervoer of de fiets aan, naast rijden met de auto."

Bereken de prijs van uw autokilometerverzekering in enkele seconden

Met behulp van uw kenteken kan u de prijs van de autokilometerverzekering in enkele seconden berekenen.

U hebt de keuze tussen 3 verschilende verzekeringsplannen:

  1. De verplichte basisverzekering
  2. De kleine omnium
  3. De grote omnium

Mobly biedt u de mogelijkheid uw autoverzekering elk moment aan te passen of op te zeggen.

Een bestuurdersverzekering voor alle transportmodi inbegrepen

Mobly integreert een kleine verkeersongevalgarantie voor het hele gezin.

Dit zijn de voorziene bedragen:

Permanente ongeschiktheid: 15.000€
Medische kosten: 2.500€
Tijdelijke ongeschiktheid: 7,5 €/dag

Over Mobly

Mobly NV, een dochteronderneming van Baloise Belgium, naamloze vennootschap, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Posthofbrug 16, en ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0400.048.883, is ingeschreven in het register van verzekeringstussenpersonen als verzekeringsmakelaar onder het nummer 016693A. U kan steeds contact opnemen met Mobly op het adres Posthofbrug 6-8 bus 5/102, 2600 Berchem, +32 491 19 18 49, of info@mobly.be.

Toezichthoudende instantie. Mobly is als verzekeringsmakelaar onderworpen aan de controle en het toezicht van e i) Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) Congresstraat 12-14, 1000 Brussel - www.fsma.be en ii) Nationale Bank van België (NBB): www.nbb.be.

 
Publiciteit