autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

19.12.2020
 

Tot 30.06.2021 : geniet tot 20% korting op je Autoverzekering en uitzonderlijke promoties voor de mobiliteitsalon 2021

Of uw auto nieuw is of tweedehands, met rijhulpsystemen en de goede raad van uw makelaar over uw autoverzekering, rijdt u geruster. En krijgt u kortingen op uw premie:
Wil je je recent of tweedehandsvoertuig beschermen ?
Je voertuig is uitgerust met minstens 4 rijhulpsystemen
Is je voertuig 100% elektrisch of hybride?
- 20%*
- 10%*
- 20%**
op je Mini-Omnium,
Mini-Omnium 24+
of Omnium 24+
op je BA + Omnium
op je BA + Omnium
+ Bonus 1
+ Bonus 2

Prijs berekenen
& online verzekeren

Op axa.be kan je online een prijssimulatie maken en onmiddellijk je contract afsluiten.
Of via de makelaar van jouw keuze
 

.

Bonus 1 : Assistance

Bij pech in België (en 30 km buiten de grenzen) biedt Axa je pechverhelping of sleping naar de garage van jouw keuze + terugkeer naar huis of voortzetting van het traject voor jou en je passagiers. Deze bonus wordt tijdens de volledige looptijd van je contract slechts één keer aangeboden.

Gratis pechverhelping of slepen van je voertuig naar de garage van jouw keuze in België, bij pech in België of binnen een straal van 30 km buiten onze grenzen. Alsook de terugkeer naar de verblijftplaats of de voortzetting van de reis van de niet-gewonde passagiers naar de eindbestemming. Deze pech in België kan te wijten zijn aan een mechanische, elektrische of elektronische fout van het verzekerde voertuig, een lekke band of klapband, aan een brandstoftekort of als - in het geval van een elektrische wagen - de batterij leeg is, aan het feit dat je verkeerde brandstof tankte (inclusief de fout bij het tanken van AdBlue in de dieseltank, als de tanks voor diesel en AdBlue zich naast elkaar bevinden).

Bonus 2 : Specifieke dekkingen aangeboden voor elektrische/hybride voertuigen

Indien je kiest voor Omni-Assistance en/of Rechtsbijstand (Formule Fix of Full) biedt Axa je dekkingen op maat voor je elektrische of hybride voertuig.

Omni-Assistance

 • Axa stuurt een elektricien bij je langs als er problemen zijn met de laadpaal. Max. 2 tegemoetkomingen per jaar (tot € 200 elk)

Rechtsbijstand

 • Conflicten met betrekking tot de plaatsing of herstelling van de laadpaal (Formule Fix)
 • Verdediging van je belangen bij een geschil met betrekking tot de elektrische motor, de hybride motor (elektrisch of thermisch) of de batterij van het voertuig (Formule Fix)
 • Bijstand bij schending van de bescherming van persoonsgegevens in het kader van het gebruik van de elektronische uitrusting van het voertuig (Formule Fix/Full)

 

*Aanbod onder voorwaarden, geldig van 14/12/2020 tot en met 30/06/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluitenvan de dekking Mini-Omnium, Mini-Omnium 24+, Omnium of Omnium 24+. Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. De korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de door dit voordeel betrokken dekking(en).
**Voor elektrische/hybride voertuigen kan de korting op de BA + Omnium van 20% (elektrische/hybride voertuigen) niet worden gecombineerd met de korting van 10% voor rijhulpsystemen. Hybride voertuigen moeten voldoen aan de WLTP-norm (Co2-uitstoot: max. 95 g C02/km).

Maar dat is niet alles !

- 20%* op de optie
Veiligheid van de bestuurder

Deze optionele dekking beschermt je wanneer je als bestuurder gewond raakt bij een ongeval, zelfs als je in fout bent. Of je nu zelf rijdt, iemand anders je wagen bestuurt of je met een andere wagen rijdt in privéomstandigheden. Bovenop kunt je rekenen op schadevergoedingen, die kunnen oplopen tot 1.500.000 euro, in functie van jouw situatie:

 • medische behandelingskosten
 • tijdelijke, persoonlijke, economsiche of huishoudelijke ongeschiktheid als die langer duurt dan 15 dagen
 • blijvende ongeschiktheid als deze persoonlijk, economisch of huishoudelijk is en meer dan 10% bedraagt (de eerste 10% wordt niet vergoed)
 • overlijden (begrafeniskosten, morele schade en inkomstenverlies van de echtgenoot/echtgenote, samenwonende partner,...)
 • ...

*Aanbod onder voorwaarden, geldig van 14/12/2020 tot en met 30/06/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking Veiligheid van de bestuurder. Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. De korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de dekking Veiligheid van de bestuurder.

Bijstand Car Travel XL,
gratis gedurende 1 jaar !

Bovenop Eerste hulp bij een ongeval, inbegrepen in je BA-Auto, biedt de betalende optionele dekking Omni-Assistance je bijstand bij panne en kleine of grote problemen, in België en in het buitenland.2 Formules: "CarTravel" of "Car Travel XL"

Car Travel :

 • Vervangwagen in het buitenland (max categorie B, type stadswagen) gedurende max. 15 dagen (in plaats van 7 dagen bij Wegenhulp)
 • Repatriëring van jou en je passagiers aan het einde van je verblijf als je wagen niet tijdig wordt teruggevonden (na een diefstal) of hersteld.
 • Vervangwagen in België (max.categorie B, type stadswagen) gedurende max. 7 dagen in afwachting van de repatriëring van je eigen wagen. Ga je voor de herstelling van je auto langs bij een van Axa partners-garage, dan kan je deze periode verlengt worden tot max. 15 dagen.

Car Travel XL : aangeboden gedurende 1 jaar !

 • Vervangwagen van dezelfde categorie als die van je eigen wagen (max. categorie E zoals een berline, break, monovolume, …) in het buitenland gedurende max. 15 dagen (in plaats van 7 dagen bij Wegenhulp)
 • Repatriëring van jou en je passagiers aan het einde van je verblijf als je wagen niet tijdig wordt teruggevonden (na een diefstal) of hersteld.
 • Vervangwagen in België (max. categorie B, type stadswagen) gedurende max. 7 dagen in afwachting van de repatriëring van je eigen wagen. Ga je voor de herstelling van je auto langs bij een van onze partnergarages, dan kan deze periode verlengd worden tot max. 15 dagen.

*Aanbod onder voorwaarden, geldig van 14/12/2020 tot en met 30/06/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking Omni-Assistance (of Wegenhulp). Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. Dit voordeel is 12 maanden geldig: het gaat in op de aanvangsdatum van de dekking Omni-Assistance (of Wegenhulp) en eindigt automatisch na afloop van die 12 maanden of bij een belangrijke wijziging van het gedekte risico (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) of bij schrapping van de dekking Omni-Assistance (of Wegenhulp).

 
 
 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 15.06.2021
Axa : tot -20% op uw autoverzekering bij Axa
DVV Verzekeringen : 2 maanden korting op uw DVV autoverzekering Mobility