autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

axa autoverzekering jongeren

11..07.2016

axa driveXperienceAXA

Nu bij AXA 6 rijhulpsystemen verlagen uw premie

Parkeerhulp (Park Assist System)
Het voertuig is vooraan en achteraan uitgerust met een systeem dat de nabijheid van voorwerpen aangeeft. Door middel van geluid of visuele signalisatie wordt schade vermeden bij het parkeren of tijdens maneuvers. Sommige systemen zijn ruimer en kunnen een vrije parkeerplaats zoeken of autonoom maneuvers uitvoeren..
Dodehoeksignalisatie (Blind Spot System)
Een camera of radar bewaakt de zijkanten en de achterkant van het voertuig tijdens het rijden. Het systeem helpt de bestuurder om veilig van rijstrook te veranderen en verwittigt hem wannneer er zich een voertuig in de dode hoek bevindt (niet zichtbaar in de achteruitkijkspiegels).
Rijstrookondersteuning (Lane support)
Wanner het voertuig een witte rijstrook nadert en per ongeluk onverschrijdt, geeft dit systeem een alarmsignaal. Dat kan een geluid zijn, maar ook een stuurvibratie die de ribbelstrook op de baan nabootst. Sommige systemen sturen het voertuig automatisch bij.
Automatic Emergency Braking (met of zonder vermijndingsassistentie)
Remsysteem dat automatisch wordt geactiveerd bij gevaar en dat onafhankelijk van de bestuurder een ongeval kan vermijden of de impact ervan verminderen. Als aanvulling op dit automatisch remsysteem, bestaat er ook een vermijdingsassistentie. Dit treed in werking wanneer het ongeval niet meer kan vermeden worden, zelfs door automatisch remmen. Het voertuig wordt dan autonoom gestuurd naar het rijvak dat als vrij wordt beoordeeld.

Aandachtsassistent (Attention Assist)
Dit systeem detecteert vermoeidheid bij de bestuurder en nodigt uit om een pauze te nemen alvorens het te laat is.

Adaptive Cruise Control .
Systeem dat de snelheid van het voertuig aanpast en automatisch een voldoende afstand bewaart ten opzichte van het voertuig dat er vlak voor rijdt. In sommige gevallen remt dit systeem autonoom tot volledige stilstand om een botsing te voorkomen.
 

Kies voor een voertuig met één of meerdere rijhulpsystemen en geniet tot 10% premiekorting op uw waarborgen BA auto en omnium.

 

1 van de 6 systemen

 

minimum 2 van de 6 systemen

- 5 %
- 10%
op uw BA auto
op uw BA auto
op uw BA auto + omnium
op uw BA auto + omnium
De korting is geldig voor nieuwe of tweedehandswagen.
 

Aandob onder voorwaarden, geldig tem. 31/12/2016 op de premie BA auto, omnium 24+ voor voertuigen voor privé- of beroepsgebruik waarvan de bestuurder minstens 25 jaar oud is. De korting is geldig tot aan de eerstvolgende grote aanpassing van het contract vervanging van voertuig / verandering van verzekeringnemer / verandering van hoofdbestuurder.

Bespaar tot 350€ op uw verplichte BA autoverzekering

Autoverzekering simulatie
U moet geen expert zijn: alle contracten voor een BA autoverzekering hebben dezelfde wettelijke basis: enkel de prijs en eventuele bijkomende diensten variëren. Vergelijk dus zeker de tarieven om elk jaar tot 300€ te besparen.
 
 
 
 Publiciteit