autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

corona direct autoverzekeringPromo* tot 30.11.2017: nu 3.000 km terugbetaald het 1e jaar van de autoverzekering

09.10.2017


Vele automobilisten leggen minder dan 25.000 km per jaar af en betalen nochtans een zeer dure autoverzekering. Hebt u ook de indruk teveel te betalen om uw wagen te verzekeren?

Bij Corona Direct betaalt u enkel voor de afgelegde kilometers! Hoe minder u rijdt, hoe minder u betaalt.

Momenteel betaalt Corona Direct u 3.000 km terug! Dit is het ideale moment om een nieuwe autoverzekering af te sluiten!
De promotie is geldig tot 30 november 2017.

Bij Corona Direct hebt u de keuze uit 4 verzekeringsformules. U geniet van een persoonlijke adviseur en 24u/24 bijstand.

De verzekering van Corona Direct is tot 50% goedkoper dan een klassieke autoverzekering en wist al heel wat klanten te overtuigen. Bent u de volgende?

Bereken uw premie online en geniet snel van dit super aanbod!

Voorwaarden van de promotie

* Promotie geldig voor je eerste verzekeringsperiode voor nieuwe contracten Kilometerverzekering op basis van offertes die van 1 september tot 30 november 2017 aangevraagd zijn en binnen de 8 weken voor akkoord ondertekend teruggestuurd worden. Onder voorbehoud van aanvaarding door Corona Direct.

De premie van je kilometerverzekering is berekend op jouw schatting van je aantal jaarlijkse kilometers. Die premie is samengesteld uit een vast gedeelte en uit een kilometer variabel gedeelte. Op je offerte kan je de opsplitsing van het vaste en het kilometer variabel gedeelte van je verzekeringspremie vinden. Na je eerste verzekeringsjaar of verzekeringsperiode maken we een verrekening op basis van je werkelijk aantal gereden kilometers.
De promo betekent dat we 3000 km van je werkelijk gereden aantal kilometers aftrekken. Reed je meer of minder kilometers dan je had geschat, dan betaal je extra of storten we je geld terug, berekend op basis van het kilometer variabel gedeelte van je premie.

Reed je minder dan 3.000 km in het eerste jaar dan zal het bedrag in jouw voordeel uit de verrekening van de gratis kilometers op je bankrekening gestort worden.


Over Corona Direct
Corona Direct is de directe verzekeraar binnen de Belfius Insurance groep die verzekeringen via het directe kanaal aanbiedt, d.w.z. voornamelijk via internet en telefoon. Corona?Direct was de eerste Belgische verzekeraar die de kilometerverzekering aanbod en biedt daarnaast ook verscheidene andere nicheproducten aan, zoals een hondenverzekering.

Bespaar tot 350€ op uw verplichte BA autoverzekering

U moet geen expert zijn: alle contracten voor een BA autoverzekering hebben dezelfde wettelijke basis: enkel de prijs en eventuele bijkomende diensten variëren. Vergelijk dus zeker de tarieven om elk jaar tot 300€ te besparen.
 
 
 
   
 
 Publiciteit
 
 
 
 
Tijdelijke promo's op 18.07.2018