autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

10.09.2019
Corona Direct autoverzekering

Koppelverkoop: word klant van Corona Direct en ontvang een set van 4 gratis winterbanden of 120€ korting tot 09.10.2019

 

Corona Direct biedt 1.000 sets van 4 winterbanden van Vredestein of een kortingsbon van 120€ op de aankoop via Q Team, als u klant wordt voor een BA, Mini Omnium of Full Omnium autoverzekering. (zie voorwaarden*).

Corona Direct Winterbanden Actie 2019

Met de Full Omnium
Ontvang een set van 4 winterbanden (exclusief montagekosten) van het merk Vredestein, verkocht en gemonteerd via Q Team.

De koppelverkoop is van toepassing voor elk nieuw contract Full Omnium autoverzekering op basis van offertes die van 9 september tot 9 oktober 2019 aangevraagd zijn en binnen de 8 weken voor akkoord ondertekend teruggestuurd worden, en dat de klant voor het ingaan van zijn verzekeringscontract niet heeft opgezegd, en Onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door Corona Direct Verzekeringen.

Elke klant die voldoet aan de voorwaarden kan een set van 4 winterbanden van het merk Vredestein bestellen, die gemonteerd moeten worden in een Q Team garage.

Met de Mini Omnium en de BA Autoverzekering
Ontvang een kortingsbon van 120€ geldig* voor de aankoop van een set van 4 winterbanden van het merk Vredestein via Q Team.

Elke klant die voldoet aan de voorwaarden van punten 1 en 2 krijgt een kortingsbon t.w.v. 120€ voor een set van 4 banden van het merk Vredestein, die aangekocht moeten worden in de webshop van Q Team en gemonteerd moeten worden bij Q Team.

Voorwaarden van de actie / koppelverkoop

De klant ontvangt een kortingsbon in de vorm van een unieke code. Met die code kan de klant op de website van Q Team banden voor zijn wagen kiezen en een afspraak maken voor de montage in een Q Team garage naar keuze.

Enkele dagen voor het ingaan van zijn Full Omnium autoverzekering ontvangt de klant een persoonlijke code. Met die code kiest de klant op de website van Q Team zijn Vredestein bandenmaat en maakt een afspraak voor de montage in een Q Team garage naar keuze.

Het kiezen van de bandenmaat en het maken van een afspraak kan alleen online op de website van Q Team met gebruik van de persoonlijke code. Ter plaatse in een Q Team garage of per telefoon is niet mogelijk.

De klant heeft tot 31 maart 2020 de tijd om zijn bestelling te plaatsen en een afspraak te maken voor de montage van zijn set winterbanden.

Beide producten, de Corona Direct Full Omnium autoverzekeringverzekering en de Vredestein winterbanden, kunnen los van elkaar aangekocht worden.

De montagekosten, milieubijdrage en eventuele opslagkosten
van de banden zijn niet inbegrepen in de koppelverkoop en zijn ten laste van de klant.

Zolang de voorraad strekt. In totaal is de koppelverkoop beperkt tot maximaal 1.000 sets van 4 Vredestein winterbanden. De koppelverkoop is van toepassing voor elk nieuw contract Full Omnium autoverzekering op basis van offertes die van 9 september tot 9 oktober 2019 aangevraagd zijn en binnen de 8 weken voor akkoord ondertekend teruggestuurd worden, en dat de klant voor het ingaan van zijn verzekeringscontract niet heeft opgezegd

Over de kilomterverzekering van Corona Direct Verzekeringen

De Corona Direct autoverzekering : je betaalt enkel voor je gereden kilometers, zo eenvoudig is het.

Om te beginnen vraagt Corona Direct hoeveel je komend jaar denkt te rijden. Zo bereikt ze in hoeveel je premie zal bedragen. En aan het einde van elk verzekeringsjaar bereken ze aan de hand van je kilometerstand hoeveel kilometers je werkelijk gereden hebt.

  • Reed je minder dan eerst geschat ? Dan betaalt Corona Direct je natuurlijk het verschil terug.
  • Reed je meer ? De extra gereden kilometers rekene Corona Direct correct af, zo kost je laatste kilometer niet meer dan je eerste.

Op basis van je werkelijk aantal gereden kilometers baseert ze de prijs voor je kilometerverzekering van het komende jaar. Net zoals bij je water-en elektriciteitsfactuur.

 
 
 
 
 
  Publiciteit