autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

11.05.2020
 

De niet-levensverzekeringstrofeeën Decavi 2020

 

 

De 16de editie van de DECAVI Niet-levensverzekeringstrofeeën, heeft  de verzekeringsmaatschappijen voor hun verzekeringskenmerken of hun vernieuwing beloond, in verschillende categorieën.

De jury heeft per categorie de meest representatieve spelers geanalyseerd; alles bij elkaar werd zo bijna 80 % tot 90% van het totale premie-incasso per categorie doorgelicht.

Voor de verzekeringsproducten werd het volgende aantal spelers geanalyseerd:

Mobiliteit

  • burgelijke aansprakelijkheid auto (13)
  • materiŽle schade auto : omnium (12)
  • rechtsbijstand Auto (7)
  • moto (7)

De trofeeŽn zetten de producten en oplossingen in het licht ten voordele van de consumenten die ze hebben onderschreven, maar ook van de interne afdelingen van de verzekeraars die ze hebben bedacht en van hun distributiekanalen.

Deze trofeeŽn belonen uiteraard de laureaten, maar helpen ook de verzekerde om een keuze te maken in functie van een specifiek profiel.

 

De laureaat voor de autoverzekering

"Comfort Auto" van AXA wint de verzekeringstrofee Decavi

Voor het tweede jaar op rij wint AXA de Decavi-trofee voor de beste burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (BA) en (omnium) verzekering voor materiŽle schade. De BA-autoverzekering van AXA, veel meer dan alleen een basisverzekering. De burgerlijke aansprakelijkheid van AXA (BA) biedt aan de verzekerden een veelheid aan beschermings- en hulpdiensten naast de dekking van schade aan derden (zowel materieel als fysiek).

  • Globaal: dankzij de Ď1ste hulpí die onder andere een sleepdienst, een pechhulpdienst en, als optie, een vervangwagen voor maximaal 30 dagen biedt.
  • Rechtvaardig: dankzij ĎEuro+í , die bij een ongeval in Europa het grootste deel van de verschuldigde bedragen voorschiet en tevens een aanvullende schadevergoeding betaalt, zodat de verzekerde een vergoeding ontvangt die vergelijkbaar is met de vergoeding die hij in BelgiŽ zou hebben ontvangen als het ongeval zich daar had voorgedaan.
  • Vooruitziend: dankzij íBOBí die bij een door de BOB-bestuurder veroorzaakt ongeval deze bestuurder vergoedt als deze gewond raakt en tevens zorgt voor reparatie van het verzekerde voertuig of een vergoeding (volgens de marktwaarde ten tijde van het ongeval) in geval van totaalverlies.
  • Handig: dankzij het feit dat ťťn en dezelfde vervangwagen als optie ter beschikking kan worden gesteld voor de volledige duur van de herstelling van het verzekerde voertuig (max. 30 dagen).
  • Toegankelijk: dankzij de kortingen die worden aangeboden aan voertuigen die zijn uitgerust met bepaalde assistentiesystemen voor de bestuurder en aan bestuurders die slechts beperkt rijden. Deze verlagingen gelden ook voor de waarborg omnium.

Omniumverzekering werd, naast de bescherming die hij biedt, ontworpen om bij elk voertuig te passen, of het nu nieuw of tweedehands is. Als de Axa-verzekerden dat wensen, kunnen ze bepaalde aspecten van hun omnium aanpassen, zoals de duur van de degressiviteit (het moment waarop de waarde van het voertuig begint af te nemen) of het eigen risico (het bedrag dat door de verzekeringnemer verschuldigd blijft na de tussenkomst van de verzekeraar).

De laureaat voor de Motorverzekering

P&V Verzekeringen (P&V Motorverzekering)

De P&V Motorverzekering staat voor een complete dekking aangepast aan de motor en de levensstijl van de eigenaar ťn duidelijke waarborgen zonder verrassingen. De formule biedt een dekking BA met Bob-waarborg (tot 25.000 euro) en een omniumdekking voor materiŽle schade en schade veroorzaakt door natuurkrachten, dieren, brand en diefstal.

Door te kiezen voor de Serenity-formule kan de verzekerde ook bij pech of een lekke band rekenen op bijstand en een vervangvoertuig. De waarborg is optioneel bij de formules Basic en Medium. Zowel bij Medium als Serenity is de motoruitrusting van de verzekerde (helm, airbag of beschermende schaal, handschoenen, beschermend vest, motorpak, laarzen Ö) in de formule inbegrepen.

En dat is niet alles: de verzekerde kan ook een waarborg bescherming bestuurder nemen om zijn medische kosten, tijdelijke of blijvende ongeschiktheid of een eventueel overlijden te dekken. Ook rechtsbijstand behoort tot de waarborgen, met een maximale tussenkomst van 125.000 euro per schadegeval (burgerlijke en strafrechtelijke verdediging Ö)

Klanten die bij P&V een motorverzekering afsluiten, genieten gratis van de Liberty Rider-app zolang ze klant blijven. Deze app, bedoeld om de veiligheid van motorrijders te verbeteren, detecteert valpartijen, zet noodoproepen op en maakt het voor de naasten mogelijk om de trajecten van de verzekerde in realtime te volgen. Tot slot kan de verzekerde dankzij de Skipr-app, resultaat van een samenwerking tussen de start-up met dezelfde naam en P&V, zijn traject plannen via zijn smartphone en hierbij de eigen transportmiddelen combineren met het aanbod van het gedeeld en openbaar vervoer.

 
 
 
 
 
 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 05.08.2021
DVV Verzekeringen : 2 maanden korting op uw DVV autoverzekering Mobility