autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

PROMO
 

2 maanden cadeau autoverzekering Mobility

 
14.06.2021

2 maanden korting op uw DVV autoverzekering Mobility geldig tot 15/08/2021

 

 

 

2 maanden gratis + 10 maanden betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering Mobility bij intekening tussen 14/06 en 15/08/2021 inbegrepen. Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van en nieuw contract voor een autoverzekering Mobility (Burgerlijke Aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook DVV Assistance, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico.
 

Pluspunten bij DVV Verzekeringen : Bovenop de klassieke voordelen van een autoverzekering geniet bij DVV ook van deze extra's:

 • Vervangwagen
  • Uw auto doet het niet meer door een ongeval in BelgiĆ« ? Tijdens de hele duur van de herstelling staart er een vervangwagen tot uw beschikking. Enige voorwaarde: u kiest een garage die erkend is door DVV.
 • Gratis 24/24 en 7/7 bijstand
  • Bij een ongeval in BelgiĆ« (en zelfs tot 30 km over de grens) zorgt DVV dat uw auto wordt weggesleept en ze brengt u naar huis. Helemaal gratis.
 • Zorgeloze afhandeling van uw dossier
  • Uw DVV consulent neemt al uw zorgen weg. Hij of zij regelt het papierwerk bij uw vorige verzekeraar en zorgt bij elk schadegeval voor een snelle persoonlijke afhandeling en terugbetaling. Nieuwe nummerplaat nodig? Ook daarvoor kan u op uw consulent rekenen.

BA autoverzekering :
Een autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid is in Belgiƫ wettelijk verplicht. Als u een ongeval veroorzaakt, vergoedt uw verzekering de schade aan het voertuig en de medische kosten van de anderen partij.

Mini Omniumverzekering auto :
De facultatieve autoverzekering Mini Omnium dekt uw eigen auto bij schade door een onvoorziene gebeurtenis (diefstal, hagel, brand, glasbreuk enz.), maar niet als u een ongeval veroorzaakt. Het is de ideale oplossing voor een auto van maximaal 6 jaar oud, die volledig is afbetaald. Het is een goed compromis tussen de verplichte autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en de Full Omnium.

Full Omniumverzekering auto :
Een Full Omniumverzekering is een bijkomende verzekering bovenop uw autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA). Een Full Omnium komt tussen voor schade aan uw auto. Dat is niet het geval bij de autoverzekering BA die enkel schade aan de tegenpartij vergoedt. Zeker bij een nieuwe of recente auto doet u er goed aan om een Full Omniumverzekering te nemen. Uw auto is dan optimaal beschermd dankzij dit perfecte compromis tussen de basisverzekering en de Full Omnium.

Waarom kiezen voor de autoverzekering van DVV ?
Bij DVV Verzekering bent u zeker van zeer volledige bescherming. En bovenop geniet je nog van extra's zoals:

 • Rijdt u minder dan 10.000 km/jaar en bent u ouder dan 26 ?
  • U krijgt 10% korting op uw autoverzekering BA.
 • Bent u een jonge chauffeur en zijn uw ouders al klant ?
  • Als u jonger dan 26 bent geniet u van voordelige voorwaarden met «Jongeren Bonus ».
 • Stijgt uw premie na een ongeval in fout ?
  • Niet noordzakelijk. Bij DVV Verzekeringen kan uw bonus-malus dalen tot -4. Handig om te vermijden dat uw premie later stijgt! En dankzij de DVV-getrouwheidsprogramma spaart u elk jaar DVV Stars die u kan gebruiken om uw franchise te betalen.
 • Is uw auto 15 dage geleden gestolen ?
  • DVV verklaart uw auto "total loss" en vergoedt binnen 21 dagen (enkel met mini omnium of full omnium).


 

 

 
 
FR
 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 05.08.2021
DVV Verzekeringen : 2 maanden korting op uw DVV autoverzekering Mobility