autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

05.01.2021

Sluit tot eind april 2021 een full omnium voor je personenauto, inclusief pechverhelping en krijg 2 maanden gratis !

+ een Wearable-sleutelhanger als u online afsluit !

Sluit tot eind april 2021 een full omniumverzekering voor je personenauto, inclusief pechverhelping en krijg 2 maanden gratis. Geef hiervoor in de simulatie als waardebon OMNIUM2021 in.

Met de handige KBC-simulator bereken je de prijs van je autoverzekering in enkele minuten. Je kunt je verzekering meteen online afsluiten, zonder dat je daarvoor naar het kantoor hoeft. En bij schade sta je er nooit alleen voor er is altijd een KBC-verzekeringsagent in je buurt die je persoonlijk begeleidt bij je aangifte. Ook als je je polis bij KBC digitaal hebt afgesloten.

KBC beloont elke klant of prospect die een nieuwe autoverzekering voor zijn personenauto afsluit in KBC Touch, KBC Mobile of op de KBC-website met een kortingsbon ter waarde van 30 euro. Die bon kun je gebruiken voor de aankoop van een wearable sleutelhanger online.

De KBC full-omnium is bovendien een all risk verzekering: elke schade is verzekerd (ongeval, diefstal of vandalisme) maar deze verzekering vergoedt de schade aan je eigen auto ook als je zelf voor deze schade verantwoorderlijk bent.

Bij total loss of diefstal betaalt KBC de volledige aankoopprijs van uw voertuig terug tot 30 maanden na de aankoop voor nieuwe wagens en tweedehandswagen die bij aankoop niet ouder zijn dan 3 jaar.

In deze verzekering is een volledige bijstand inbegrepen (met tijdelijk vervangingsvoertuig) bij een probleem-of noodsituatie tijdens een verplaatsing of op reis.

De voordelen van de KBC-omniumverzekering :

Krijg de volledige aankoopprijs terug:
Nieuwe auto of 2dehands auto van maximaal 3 jaar

  • Tot 30 maanden na aankoopdatum bij perte totale of bij diefstal als je auto niet binnen 15 dagen na aangifte wordt terruggevonden.

Tweedhands auto ouder dan 3 jaar

  • Tot 12 maanden na aankoopdatum

Kies een franchise die bij je budget past :

  • 250 euro, 500 euro, 1.000 euro of 1.250 euro
  • Er geldt geen franchise bij brandt, ook niet bij smeltschade door kortsluiting, ontploffing en bluswerkzaamheden, diefstal, natuurgeweld, marterschaden vallen van luchtvaartuigen of delen ervan en botsing met vogels en loslopende dieren. Zelf bij total loss.
  • Er is ook geen franchise bij glasbreuk als je kiest voor √©√©n van de KBC-herstellers of Carglass. KBC regelt de betaling rechtstreeks met de hersteller.

Korting op uw KBC-autoverzekering :

Joker voor schadevrij rijden ?

  • Bij KBC verdien je na 5 schadevrije jaren een joker. Heb je dan toch een ongeval waarbij jij in de fout bent? Dan wordt je joker ingezet en behoud je je voordelige premie. Na 5 schadevrije jaren, waarbij je hele tijd verzekerd was, verdien je weer een nieuwe joker. Zo behoudt je bij een eenmalige fout toch je voordelige premie.

Korting op je verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA)

  • Daarnaast geniet je als goede chaufeurs een korting van 10% op je verplichte BA-verzekering. Veroorzaakt je toch een ongeval en heb je geen joker ? Dan kun je die korting gedurende een jaar niet genieten. Ben je opnieuw een jaar schadevrij, dan krijg je terug de korting.

Levenslange verzekeringsgarantie: ook op latere leeftijd blijf je verzekerd:

  • Ben je tussen 55 en 65 jaar oud, minstens 5 jaar klant bij KBC Verzekeringen en 5 jaar ongevalsvrij ? Dan geniet je van de levenslange KBC-verzekeringsgarantie. KBC verzekert je dat je BA (burgerlijke aansprakelijkheid) niet wordt opgezegd. Ook niet bij aangifte van een schadegeval.

Je zoon of dochter start met rijden ?

De KBC-verzekering biedt ook voordelen aan je kind dat start met rijden

  • Met KBC Start2Drive neem je je kind op in jouw autoverzekering als het leert rijden. Je betaalt daarvoor geen extra premie tijdens de 24 maanden na het behalen van het voorlopig rijbewijs.
  • Met KBC MyFirstCar sluit je kind een eerste autoverzekering op eigen naam tegen een voordelig tarief
Actievoorwaarden
1. Verrekend als premiekorting op je 1e jaarpremie. Aanbod geldig mits aanvaarding van het verzekeren risico.
2. De KBC-Polis voor uw voertuig voor een personenauto moet binnen de actieperiode volledig afgesloten zijn in KBC Touch, in KBC Mobile of op de KBC-website. De loutere digitale ondertekening ervan in KBC Touch of in KBC Mobile na een voorafgaand contact met je verzekeringstussenpersoon of met KBC Liven beschouwt KBC niet als een volledig digitaal afgeslten KBC-Polis voor uw voertuig.
3. De actie geldt voor de KBC-Polis voor uw voertuig die je sluit als particulier of als professioneel.
4. De verzekering mag niet opgezegd zijn op het moment dat KBC de kortingsbon ter waarde van 30 euro voor de aankoop van een wearable sleutelhanger versturen.
5. Treedt de polis niet onmiddelijk in werking, dan mag de klant ze niet opgezegd hebben voor het ingaan ervan.
6. Maximall één kortingsbon ter waarde van 30 euro toe per adres en per gezin.

Bespaar tot 350€ op uw verplichte BA autoverzekering

Autoverzekering simulatie
U moet geen expert zijn: alle contracten voor een BA autoverzekering hebben dezelfde wettelijke basis: enkel de prijs en eventuele bijkomende diensten variëren. Vergelijk dus zeker de tarieven om elk jaar tot 300€ te besparen.
FR
 
 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 06.05.2021
Axa : tot -20% op uw autoverzekering bij Axa