autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

 
Deze aanbieding verloopt over
PROMO AUTOSALON 2019
corona direct promo autosalon

Corona direct : 6.000 Km gratis* bij Full-Omnium

09.01.2019

Hoe om te profiteren van deze promotie ?

Deze promotie geldig voor alle nieuwe offertes voor een autoverzekering bij Corona Direct, aangevraagd tussen 1 januari en 31 mei 2019 inbegrepen. De terugbetaling gebeurt via een storting op je bankrekening nadat wij je offerte voor akkoord ondertekend hebben ontvangen en aanvaard.

 


Tot 50% goedkoper

Hoe kan dat? Wel, er zijn 2 grote redenen. Ten eerste betaal je je autoverzekering bij ons per kilometer. Je rijdt zo veel of zo weinig als je zelf wilt. Je bent daarbij heel de tijd goed verzekerd. We rekenen gewoon eerlijk af. Dat is voor 9 op de 10 Belgen tot 50% goedkoper dan een 'gewone' autoverzekering.

 

* Eenmalige promotie voor nieuw contract Full Omnium Kilometerverzekering op basis van offertes die van 1 januari tot 31 mei 2019 aangevraagd zijn en binnen de 8 weken voor akkoord ondertekend teruggestuurd worden. De premie van je kilometerverzekering is berekend op jouw schatting van je aantal jaarlijkse kilometers. Die premie is samengesteld uit een vast gedeelte en uit een kilometer variabel gedeelte. Op je offerte kan je de opsplitsing van het vaste en het kilometer variabel gedeelte van je verzekeringspremie vinden. De promo betekent dat we bij ontvangst van je voor akkoord ondertekende offerte een bedrag op jouw rekening storten ter waarde van 6.000 kilometer, overeenkomstig de kilometerprijs in het variabele gedeelte van je Full Omnium premie. Ook al rij je minder dan 6.000 kilometer, dan nog zal je dit bedrag ontvangen. Promo onder voorwaarden, mits aanvaarding van het risico door Corona Direct Verzekeringen en niet cumuleerbaar met andere voordelen.

 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 20.09.2019
Corona Direct : Nu bij een Full Omnium autoverzekering gratis winter-banden
Belfius : Nu 2 maanden gratis op uw autoverzekering*