autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

Profil d'Isabelle

Degressieve omnium

Het is niet meer dan correct dat ik minder betaal voor mijn omnium naarmate mijn voertuig in waarde zakt, toch?

Isabelle

Isabelle, 30 jaar, betaalt al 3 jaar een omnium autoverzekering die haar wagen beschermt tegen de opgelopen materile schade.

Maar ze weet ook dat haar wagen in de tijd in waarde zakt en dat dit feit ook in rekening wordt gebracht om na een ongeval haar schadevergoeding te berekenen. Nochtans blijft haar premie ongewijzigd.

Door de website www.autoverzekering-berekenen.be te raadplegen ontdekte ze het bestaan van een omnium autoverzekering die rekening houdt met de waardevermindering van het voertuig door de jaren heen.

Wij vermelden 2 autoverzekeraars die automatisch de premie van uw omnium autoverzekering laten zakken in de loop van het contract, zonder dat de verzekerde hiervoor een aanvraag moet indienen. Het gaat om P&V (formule degressieve omnium) en Touring Verzekeringen (formules klassieke omnium & Omnium Essentium).

Prijsvoorbeelden van een degressieve omnium autoverzekering: daling van de premie voor een voertuig dat zijn 3e levensjaar ingaat.
Meteen degressieve omnium Automatisch jaarlijkse korting Geselecteerde formules Vaste premie klassieke omnium Premie daalt na 2 jaar Of een gecumuleerde bonus van
*Onze voorbeelden zijn gebaseerd op een 50-jarige bestuurster, in loondienst, met een bonus-malus 0 die met een Volkswagen Golf 5d. Diesel Man. Trendline 1.6 CR TDI van 85 kW met een waarde van 20.165 (excl.BTW) rijdt, in 1490 Court-Saint-Etienne (Waals-Brabant) woont en jaarlijks tussen 20.000km en 25.000km aflegt. De simulaties werden uitgevoerd op 27.02.2018.
Touring assurance vanaf het 2e jaar 2% tot 5% Klassiek en Essentium vanaf 1 jaar leeftijd 540 de 496 434 44/106
P&V 5% vanaf het 3e jaar Degressieve omnium voor de auto vanaf het 3e jaar 730 694 36
Ing Touring Assurances P&V Baloise Ethias Athora
Corona Direct Les Ap Partners Ag Insurance Cbc Argenta
Federale Assurance Allianz Belfius Aedes


Ik vergelijk gratis

 • Assurances

  Eric
  35 jaar, Brussel

  "Ik wens een dekking voor schade veroorzaakt door knaagdieren: één keer liet me vangen, maar geen tweede keer."

  Meer weten +
  Jeune conductrice assurances

  Soumeya
  38 jaar, Namen

  "Omdat iedereen hetzelfde contract heeft voor de verplichte autoverzekering (BA Auto), kan je best zo weinig mogelijk betalen, niet?"

  Meer weten +
  Assurances

  Georges
  44 ans, Bergen

  "Aangezien ik weinig rijd, is het logisch dat ik minder betaal. Enkel betreur ik het dat ik daar niet eerder aan heb gedacht."

  Meer weten +
 
 
 
 
Publiciteit