autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

Profil de Nathan

Jonge bestuurders

Het is een echte lijdensweg voor jonge bestuurders die een BA autoverzekering willen afsluiten.”

Nathan

Nathan, 27 jaar, is sedert 2 jaar afgestudeerd en vond onmiddellijk een leuke job. Een autoverzekering te pakken krijgen bleek daarentegen een veel moeilijkere opdracht.

Hij had voldoende gespaard om zijn eerste auto te kopen. Hij had wel gehoord dat het afsluiten van een BA autoverzekering voor hem duurder zou zijn omwille van zijn leeftijd en zijn gebrek aan rijervaring. Maar hij was echt verbaasd toen hij vaststelde dat hij niet altijd toegang had tot de online offertes van sommige autoverzekeraars toen hij zijn persoonlijke gegevens (datum behalen rijbewijs, geboortedatum, …) ingaf.

Tijdens het surfen stootte hij op onze website www.autoverzekering-berekenen.be die heel wat informatie bevat voor jonge bestuurders zoals hij. Dankzij onze tips weet hij welke verzekeraars openstaan voor zijn profiel, hoeveel de autoverzekering hem zal kosten en tenslotte hoeveel hij op zijn premie kan besparen.

Prijsvoorbeelden van een BA Auto (verplichte verzekering)
Maatschappij Jongere van 18 jaar
(geen rijervaring)
Jongere van 21 jaar
(3 jaar rijervaring)
Touring 2.784 € 1.176 €
Ethias 1.226 € 1.075 €
Axa 1.089 € 987 €
Les ap assurances 1.421 € 1.506 €
P&V 2.757 € 1.503 €
* Aanbod onderworpen aan voorwaarden. Voorbeelden gebaseerd op een jongeman tussen 18 en 21 jaar, student, bonus-malus 11 of 8, die in een Renault Clio met een vermogen van 55kW rijdt en jaarlijks maximaal 20.000 km aflegt. De simulaties werden uitgevoerd op 15.12.2017.

Ing Touring Assurances P&V Baloise Ethias Athora
Corona Direct Les Ap Partners Ag Insurance Cbc Argenta
Federale Assurance Allianz Belfius Aedes


Ik vergelijk gratis

 • Senior assurances

  Vincent
  28 jaar, Limal

  "Op mijn wagen loopt een krediet, waardoor ik me niet kan veroorloven hem te verliezen. Maar toch wil ik graag de kost van mijn Omnium beperken."

  Meer weten +
  Jeune conductrice assurances

  Soumeya
  38 jaar, Namen

  "Omdat iedereen hetzelfde contract heeft voor de verplichte autoverzekering (BA Auto), kan je best zo weinig mogelijk betalen, niet?"

  Meer weten +
  Assurances

  Aline
  23 jaar, Brussel

  "Ik was verstrooid en reed achteraan in op een bestelwagen. Nu zal ik meer moeten betalen voor mijn verzekering. Kan ik mijn premie beperken? Moet ik elders gaan?"

  Meer weten +
 
 
 
 
 
Publiciteit