autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

AG Insurance

Vraag om opnieuw gecontacteerd te worden door een makelaar om een offerte voor een autoverzekering te ontvangen

Geen onmiddellijke berekening of gegarandeerde opvolging van uw aanvraag via internet op dit moment
www.aginsurance.be

AG Insurance laat u toe via zijn internet site – en dat is een primeur – een gratis en vrijblijvende aanvraag in te dienen voor uw autoverzekering maar er volgt geen onmiddellijk antwoord.

In de praktijk zal ofwel een bankkantoor van BNP Paribas Fortis naar uw keuze, of een onafhankelijke verzekeringsmakelaar u antwoorden per mail of telefoon, en u in het beste geval een offerte maken.

Hoe handelen?
Surf naar www.aginsurance.be en klik op ‘mobiliteit’, vervolgens op de link ‘een advies of offerte vragen’, geef daar uw coördinaten in en voeg er ook uw huidig autoverzekeringscontract of een offerte van de concurrentie bij, die alle noodzakelijke elementen bevatten voor de berekening van uw premie.

U zal dan waarschijnlijk in de meeste gevallen per telefoon opnieuw gecontacteerd worden omdat er vele vragen moeten worden gesteld om uw wensen en uw bestuurdersprofiel te weten te komen.


Veel succes bij de vergelijking!

 
 

Publiciteit
 
 Publiciteit
 
 
Goedkope autoverzekering ?
simulatie autoverzekering
 
Verzekeraar
Verplichte BA
BA met Omnium
  Corona Direct
Voor 4.000 Km/jaar
168 €
591 €
  Optimco Optimco
243 €
679
  Yuzzu (ex-Touring)
220 €
743 €
  Aedes
303 €
708 €
  Ethias
276 €
866 €
  Corona Direct
Klassieke Formule
302 €
895 €
autoverzekering simulatie
*Premie voor een 50-jarige bestuurder, bediende bonus-malus 0, in Vlaams Brabant, privé-gebruik en woonwerkerkeer. De wagen is een VW Golf VII diesel 85 KW, 23.425 EUR excl. btw. die geen rijhulpsystemen hebben. Vrijstelling van +/- 500 EUR in Omnium. Simulatie volgens het tarief geldig op 10.03.2021