autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

Voordelige autoverzekering voor 50-plussers!Hierbij de voornaamste voordelen (garantie op niet-uitsluiting bij een ongeval) of de kortingen op premies die sommige Belgische verzekeringsmaatschappijen geven op het moment waarop u de minimumleeftijd van 50 jaar hebt bereikt of gepensioneerd bent.

 
   
Verzekeringsmaatschappijen
Voorwaarden
DVV
Drive for life

Beschermd vanaf uw 60ste

“Het is niet zeldzaam dat een bestuurder zijn autoverzekering opgezegd ziet na een ongeval in fout. Bij DVV kan u zo’n frats vermijden. Als u klant bent bij ons (auto of niet) voor uw 55ste verjaardag, bieden wij als u 60 jaar wordt de levenslange garantie ‘Drive for Life’. Hiermee verbinden we ons nooit de garantie burgerlijke aansprakelijkheid (die wettelijk verplicht is) van uw autoverzekering op te zeggen. De enige voorwaarde om van deze garantie, die uniek op de markt is, te genieten, is dat u geen 3 ongevallen in fout (of meer) had tussen uw 55 en 60 jaar, in een periode van 3 opeenvolgende jaren.”

Corona Direct
Garantie 58+

Beschermd vanaf 58 jaar
“Als u 58 jaar of ouder bent en u geen ongevallen “in fout” had gedurende de laatste 5 jaren, geniet u automatisch van de “Levenslange 58+ garantie”.

Dat betekent dat u ook na één of meerdere ongevallen bij Corona Direct verzekerd blijft voor de dekking burgerlijke aansprakelijkheid.

Axa
Happy generation

15% lagere prijs voor 50-plussers
Bij Axa betaalt de bestuurder ouder dan 50 jaar gemiddeld 22% minder dan iemand van 30 jaar voor zijn omniumverzekering.
" Axa laat u nooit in de steek: de "Garantie voor de Toekomst" waarborgt dat uw contract nooit zal worden opgezegd op basis van uw leeftijd".

 
 
   
 
Dossier senioren
ouder dan 60 jaar ?
ouder dan 75 jaar ?
wie verzekert ?
 
  Publiciteit