autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

 
AG Insurance

Mogelijke kortingen op de autoverzekering

Rijhulpsysteem?=Lagere verzekeringspremie

AG Insurance moedigt aan te kiezen voor rijveiligheid. U geniet van deze korting op uw autoverzekering als uw voertuig standaard of optioneel is uitgerust met minstens twee rijhulpsystemen uit het onderstaande lijstje:

Adaptive Cruise Control (Adaptieve snelheidsregelaar)
Past de snelheid van het voertuig aan om voldoende afstand te laten tussen het betrokken voertuig en de voorligger. Het voertuig vertraagt of versnelt (binnen de grenzen van de maximaal toegelaten snelheid) voor een veilig en vlot rijden.
Automatic Emergency Braking (Automatische noodremfunctie)
Een autonoom hulpsysteem dat het voertuig doet vertragen en dat het eventueel tot stilstand brengt om een aanrijding te vermijden.
Lane support (Rijstookbewaking)
Verwittigt en/of helpt de bestuurder om zijn traject te corrigeren als hij er onvrijwillig van afwijkt of zonder vooraf zijn richtingaanwijzers te hebben gebruikt.
Waarschuwing dode hoek
Waarschuwt de bestuurder wanneer er zich een ander voertuig bevindt in een positie die niet via de achteruitkijkspiegels kan gezien worden.
Attention assist (Vermoeidheidsdetectie)
Als het systeem signalen van vermoeidheid waarneemt, raadt het de bestuurder aan om een pauze te nemen.
eCall
Stuurt een automatische oproep naar een hulpcentrale in geval van een ernstig ongeval. Indien nodig worden de hulpdiensten (112) opgeroepen.

Het voertuig moet uitgerust zijn met ten minste 2 van de volgende rijhulpsystemen: eCall, Lane Support, Automatic Emergency Braking, Waarschuwing Dode hoek, Adaptive Cruise Control of Attention Assist. De klant geniet een korting van 10% op de premies Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto en Stoffelijke Schade Top Omnium of Top Occasium (indien onderschreven). Deze actie is cumuleerbaar met andere lopende acties. Top Omnium en Top Occasium zijn aanvullende verzekeringen bij de BA Auto van AG Insurance.


U kan genieten van een korting van 3% tot 9% als u verschillende verzekeringscontracten combineert bij AG Insurance.
 
  Publiciteit
 
Goedkope autoverzekering ?
simulatie autoverzekering
 
Verzekeraar
Verplichte BA
BA met Omnium
  Corona Direct
Voor 4.000 Km/jaar
168 €
591 €
  Optimco Optimco
243 €
679
  Yuzzu (ex-Touring)
220 €
743 €
  Aedes
303 €
708 €
  Ethias
276 €
866 €
  Corona Direct
Klassieke Formule
302 €
895 €
autoverzekering simulatie
*Premie voor een 50-jarige bestuurder, bediende bonus-malus 0, in Vlaams Brabant, privé-gebruik en woonwerkerkeer. De wagen is een VW Golf VII diesel 85 KW, 23.425 EUR excl. btw. die geen rijhulpsystemen hebben. Vrijstelling van +/- 500 EUR in Omnium. Simulatie volgens het tarief geldig op 10.03.2021