autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

 
AG Insurance

Mogelijke kortingen op de autoverzekering

 

1) Hebt U minstens 2 rijhulpsysteem? Dan geniet U van -10% korting op uw autoverzekeringspremie

regulateur
Adaptive Cruise Control (Adaptieve snelheidsregelaar)
Past de snelheid van het voertuig aan om voldoende afstand te laten tussen het betrokken voertuig en de voorligger. Het voertuig vertraagt of versnelt (binnen de grenzen van de maximaal toegelaten snelheid) voor een veilig en vlot rijden..
freinage
Automatic Emergency Braking (Automatische noodremfunctie)
Een autonoom hulpsysteem dat het voertuig doet vertragen en dat het eventueel tot stilstand brengt om een aanrijding te vermijden.
alerte
Lane support (Rijstookbewaking)
Verwittigt en/of helpt de bestuurder om zijn traject te corrigeren als hij er onvrijwillig van afwijkt of zonder vooraf zijn richtingaanwijzers te hebben gebruikt.
angle mort
Waarschuwing dode hoek
Waarschuwt de bestuurder wanneer er zich een ander voertuig bevindt in een positie die niet via de achteruitkijkspiegels kan gezien worden.
fatigue
Attention assist (Vermoeidheidsdetectie)
Als het systeem signalen van vermoeidheid waarneemt, raadt het de bestuurder aan om een pauze te nemen.
sos
eCall
Stuurt een automatische oproep naar een hulpcentrale in geval van een ernstig ongeval. Indien nodig worden de hulpdiensten (112) opgeroepen.

Het voertuig moet uitgerust zijn met ten minste 2 van de volgende rijhulpsystemen: eCall, Lane Support, Automatic Emergency Braking, Waarschuwing Dode hoek, Adaptive Cruise Control of Attention Assist. De klant geniet een korting van 10% op de premies Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto en Stoffelijke Schade Top Omnium of Top Occasium (indien onderschreven). Deze actie is cumuleerbaar met andere lopende acties. Top Omnium en Top Occasium zijn aanvullende verzekeringen bij de BA Auto van AG Insurance.

2) 5% tot 15 % als u weing rijdt

AG Insurance beloont mensen die minder dan 25.000 km per jaar rijden. Dankzij de AG BonusKm geniet u van een voordeliger tarief.

Heeft u een diesel, benzine of hybride auto, of zelfs een model dat op CNG of elektriciteit rijdt? U kunt dan kiezen voor een van de drie kilometersegmenten, afhankelijk van uw bestuurdersprofiel. Niet alleen als u een nieuw contract afsluit, maar ook als u van voertuig wisselt. U profiteert van een korting tot 15% van de premies voor:

  • BA auto
  • Top Omnium
  • Top Occasium

U kiest voor een segment en u betaalt een premie in functie van uw profiel:

Type voertuig Jaarlijks aantal
kilometers
Korting
Benzine (hybride)
CNG (aardgas)
of elektriciteit
15.001 km - 25.000 km -5%
7.501 km - 15.000 km -10%
<= 7.500 km -15%
Diesel 7.501 km - 15.000 km -5%
≤ 7.500 km -10%

Als u uw rijgewoonten wijzigt, communiceert u deze wijziging op elk gewenst moment aan AG Insurance en laat u uw kilometersegment aanpassen.
Als u meer dan 25.000 km per jaar doet, kunt u kiezen voor de optie "onbeperkt aantal kilometers" en betaalt u het basistarief.

Goed om weten:
Als u een Omnium toevoegt voor uw nieuwe of gebruikte voertuig, geldt deze verlaging ook voor de garanties multirisico (kleine omnium) en materi√ęle schade.

3) Voordeel voor trouwe klanten

U kan genieten van een korting van als u verschillende verzekeringscontracten combineert bij AG Insurance (zie voorwaarden)

4) AG Turbo Bonus

Een voordelig calculatiesysteem dat geen rekening houdt met ongevallen die meer dan 5 jaar geleden hebben plaatsgevonden. Dus als u ouder bent dan 30 jaar en u hebt de afgelopen 5 jaar geen ongeval in fout gehad, dan profiteert u automatisch van de bonus-malus -2, het laagste niveau.

5) Bonus-malus -2 voor het leven ?

Goede chauffeurs worden voor het voor het leven beloond! Bij AG Insurance daalt de bonus-malusschaal naar graad - 2. Zodra u deze laagste graad bereikt, zal je hem zeker voor het leven behouden... en dus altijd de laagste premie te betalen. Zelfs in het geval van een ongeval in fout!

6) Ander voordelen voor bestuurders met graad -2

Hieraan wordt de RC Max toegevoegd, de unieke garantie die lichamelijke letsels van alle bestuurders van het voertuig dekt, zowel in recht als in fout en dit tot 250.000 EUR.

 
 
  Publiciteit
 

Publiciteit
Goedkope autoverzekering ?
simulatie autoverzekering
 
Verzekeraar
Verplichte BA
BA met Omnium
  rechterpijl Corona Direct
(12.000 Km/jaar)
259 €
664 €
  rechterpijl Yuzzu (ex-Touring)
220 €
743 €
  rechterpijl KBC
340 €
1.103 €
  rechterpijl Ethias
301 €
635 €
  rechterpijl Aedes (50 jaar)
270 €
705
  rechterpijl Corona Direct
Klassieke Formule
379 €
840 €
autoverzekering simulatie
*Premie voor een bestuurster geboren in 1968, bediende bonus-malus 0, in Vlaams Brabant, privé-gebruik en woonwerkerkeer. De wagen is een VW Golf VII diesel 85 KW, 27.433 EUR excl. btw. die geen rijhulpsystemen hebben. Vrijstelling van +/- 500 EUR in Omnium. Simulatie volgens tarieven geldig op 26.01.2022