autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

 
argenta autoverzekering

Argenta: kortingen op autoverzekeringen

! Geen online berekening van uw autoverzekering meer sinds begin 2019
 

10% korting op de premie BA bij minstens 2 veiligheidskenmerken:

Als uw auto minstens twee van de volgende veiligheidskenmerken heeft, kunt u 10% korting krijgen op uw premie voor de module BA (burgerlijke aansprakelijkheid).

Parkeerhulp:
Door middel van geluid of visuele signalisatie wordt schade vermeden bij het parkeren of tijdens manoeuvres. Sommige systemen kunnen een vrije parkeerplaats zoeken of autonoom manoeuvres uitvoeren.
Komen in aanmerking: parkeersensoren, parkeerradar, hindernissendetector, vooruitrijcamera of achteruitrijcamera, automatisch inparkeren, systeem dat de grootte van een parkeerplaats meet en andere gelijkaardige systemen.
Dode hoeksignalisatie:
Via een camera of radar wordt de bestuurder verwittigd als er zich een voertuig in de dode hoek bevindt. Zo kan hij veilig van rijstrook veranderen.
Komen in aanmerking: dode hoeksignalisatie blind spot system, blind spot warning en andere gelijkaardige systemen.
Remhulp:
Dit systeem zorgt ervoor dat de auto automatisch vertraagt of eventueel zelfs een noodstop uitvoert om een aanrijding te voorkomen. Sommige systemen detecteren ook voetgangers, fietsers en dieren.
Komen in aanmerking: automatic emergency braking, automatisch noodstopsysteem, brake assist, en andere gelijkaardige systemen.
Adaptive cruise control:
Dit is een snelheidsregelaar die de snelheid van de wagen automatisch aanpast aan die van de voorganger. Met behulp van een afstandsradar detecteert hij de auto voor u en zorgt hij ervoor dat u automatisch afstand houdt.
Komen in aanmerking: adaptive cruise control, adoptive of advanced cruise control, file assistent en andere gelijkaardige systemen.
Rijstrookondersteuning:
Als u afwijkt van uw rijstrook waarschuwt dit systeem u. Sommige systemen corrigeren u zelfs automatisch.
Komen in aanmerking: lane support, lane assist, lane departure warning en andere gelijkaardige systemen.
Vermoeidheidsherkenning:
Dit systeem meet uw alertheid en vermoeidheid op basis van uw rijgedrag en de knipperfrequentie van uw ogen. Het systeem waarschuwt u en raadt eventueel een rustpauze aan.
Komen in aanmerking: attention assist, driver drowsiness detection, drowsiness alert en andere gelijkaardige systemen.

 

10% korting bij een volledige bescherming

U geniet een korting van 10% op de premie volledige omnium (exclusief BA) als u kiest voor de module volledige omnium in combinatie met de opties Rechtsbijstand Safe en Bestuurder+ .

FR

 
  Publiciteit
 
Goedkope autoverzekering ?
simulatie autoverzekering
 
Verzekeraar
Verplichte BA
Omnium alleen
  Corona Direct
Voor 4.000 Km/jaar
186 €
363 €
  Touring
213 €
495 €
  Ethias
310 €
567 €
  Corona Direct
Klassieke Formule
285 €
519 €
  P&V
386 €
521 €
autoverzekering simulatie
*Premie voor een 50-jarige bestuurder, bediende bonus-malus 0 voor een VW Golf VII diesel (2018) 1.6 CRTDI. 85 KW, 20.165‚ā¨ excl. BTW in Vlaams Brabant, privé-gebruik en woonwerkerkeer. Vrijstelling van 500€ in Omnium. Simulatie volgens het tarief geldig op 21.08.2019