autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

baloise insurance verzekering auto

Tot 10% korting op de BA en Omnium bij Baloise Insurance

 

Hoe veiliger uw voertuig is, hoe interessanter uw korting zal zijn

Baloise Insurance biedt kortingen op de premie van uw BA autoverzekering en Omnium auto als uw voertuig is uitgerust met bepaalde veiligheidsopties.

Daarmee veroorzaakt u namelijk minder ongevallen, en Baloise Insurance houdt daar rekening mee.

In de praktijk geeft elke van deze opties recht op een korting tussen 2% en 3% op uw premie. Als u ze allemaal cumuleert, kan dat tot 10% gaan volgens onze berekeningen.

Parkeerhulpsystemen
Deze sensoren en camera's detecteren obstakels terwijl u parkeermanoeuvres uitvoert. Zij geven de beschikbare afstand aan en waarschuwen de bestuurder als de wagen een obstakel te dicht nadert. De automatische parkeersystemen vallen eveneens in deze klasse.
Systeme die de concentratie bevorderen
Dankzij camera's in de achteruitkijkspiegels meten deze systemen het gedrag en de alertheid van de bestuurder. Zij sporen vermoeidheid bij de bestuurder op wanneer hij te vaak met zijn ogen knippert, vanaf zijn traject afwijkt, enz.
Waarschuwingssyteem voor aanrijding en noodremfunctie
Dankzij dit systeem remt uw voertuig automatisch als een risico dreigt op een aanrijding met een obstakel voor de wagen. In deze klasse horen ook de adaptieve snelheidsregelaar die de afstand bewaart en de adaptieve kruislichten die waarschuwen bij een noodstop.
Detectie van voetgangers en fietsers
Dankzij de informatie van infraroodcamera's en radars remt de wagen voor voetgangers die oversteken. Dodehoekverklikkers vallen ook in deze klasse. Het voertuig kan eveneens uitgerust zijn met voetgangersairbags om de verwondingen van voetgangers en fietsers bij een aanrijding te beperken.
Reklamespot van Baloise Insurance over dit item:

Elektrische en hybride wagens :

Als u eigenaar bent van een groene wagen geniet u van een aangepast tarief voor de autoverzekering voor uw hybride of volledig elektrische wagen.

Safety Pack: cumuleer de contracten en de kortingen

Safety Pack : een familieplan dat uw polissen groepeert en de volgende voordelen biedt:

BOB garantie Crash Stickers Geen Franchise
Met de BOB-garantie, voor bestuurders die hun verantwoordelijkheid nemen, biedt Baloise Insurance een verzekering op maat. Een exclusiviteit van Baloise Insurance: de Crash Stickers bevatten alle belangrijke informatie om eenvoudig uw ongevalsaangifte in te vullen. Baloise Insurance laat de franchise van de Omnium vallen als dit contract het voorbije jaar geen ongeval had en als het schadebedrag niet hoger is dan de vrijstelling.

Om van de voordelen van het Familieplan of Safety Pack te genieten, moeten minstens 3 van de volgende 5 risico’s gedekt zijn:

- Motorvoertuig
- Brand particulier alle risico’s
- BA gezin
- Ongevallen privéleven en verkeer
- Huispersoneel

In ieder geval moet er een BA auto en een brandpolis bijzitten.


 
  Publiciteit
 
Goedkope autoverzekering ?
simulatie autoverzekering
 
Verzekeraar
Verplichte BA
Omnium alleen
  Corona Direct
Voor 4.000 Km/jaar
159 €
401 €
  Yuzzu
209 €
495 €
  Ethias
276 €
578 €
  Corona Direct
Klassieke Formule
285 €
533 €
  P&V
355 €
467 €
autoverzekering simulatie
*Premie voor een 50-jarige bestuurder, bediende bonus-malus 0 voor een VW Golf VII diesel 85 KW, 22.037‚ā¨ excl. btw. die 2 rijhulpsystemen hebbent (Adaptive Cruise Control en Autonoom noodstopsysteem) in Vlaams Brabant, privé-gebruik en woonwerkerkeer. Vrijstelling van +/* 500€ in Omnium. Simulatie volgens het tarief geldig op 10.02.2020