default assurance auto


Touring Verzekeringen wordt Yuzzu!

Wist u dat de Belgische verzekeringsmaatschappij Touring Verzekeringen na 23 jaar Yuzzu wordt?

Dat kondigde de marktleider van de directe verzekeringen begin mei aan. De naamverandering wordt geleidelijk aan ingevoerd en zal na de zomer afgerond zijn. Ze weerspiegelt de ambitie van de verzekeraar om zijn klanten een makkelijkere en eenvoudigere dienstverlening aan te bieden.

De verzekeringswereld nog eenvoudiger maken…

Nog te vaak worden verzekeringen gelinkt aan lastige administratieve procedures waarvoor de klant noch tijd of zin heeft”, verklaart Kenneth Vansina, Chief Marketing Officer en woordvoerder. “Bij Yuzzu besteden we een bijzondere aandacht aan deze procedures. Alles moet veel logischer, eenvoudiger en makkelijker worden. Dat vertaalt zich in een nieuwe baseline: ‘Verrassend vlot verzekerd’.”

Yuzzu biedt autoverzekeringen op maat aan tegen zeer interessante tarieven. Met slechts enkele kliks bekomt u een vrijblijvende offerte die rekening houdt met uw persoonlijke situatie. En als dit aanbod u bevalt, kan u ook heel eenvoudig en direct het contract afsluiten. Daarmee komt een einde aan de lange en vervelende administratieve procedures.

Uiteraard bent u bij Yuzzu niet verplicht om een offerte via internet aan te vragen. Dat kan nog steeds per telefoon of via een bezoek aan een van de shops.

Kortom, de klant kiest nog steeds zelf hoe hij zijn verzekeraar contacteert!

Niet enkel voor de autoverzekering

Deze naamverandering geeft de verzekeringsmaatschappij ook de kans iedereen eraan te herinneren dat ze eveneens andere verzekeringsproducten aanbiedt, zoals de brandverzekering of de familiale verzekering.

Selecteer Mijn Profiel

Eenmaal op Mijn Profiel, vult u uw persoonlijke gegevens en die van uw verzekeringscontract in, gewoon om ze bij de hand te hebben op het moment van een ongeval.

Yuzzu wil verrassend vlot verzekeren:

  • met nog meer kwaliteitsproducten, die eenvoudig te gebruiken en aangepast zijn aan elke fase in uw leven
  • een snel antwoord op al uw vragen en verzoeken, met een menselijke en transparante aanpak, via het communicatiekanaal dat u verkiest: internet, telefoon of in een van 10 shops
  • een eenvoudig taalgebruik en producten aangepast aan uw behoeften van vandaag en morgen

Goed om weten :

Goed om weten: bent u reeds klant bij Touring Verzekeringen?

Wees gerust: Yuzzu behoudt dezelfde voordelen waarop de reputatie van Touring Verzekeringen is gebaseerd, net zoals Yuzzu nog steeds zorgt voor:

- een persoonlijke berekening van uw verzekeringspremie in slechts enkele kliks
- snel advies dat verder bouwt op 23 jaar ervaring, per telefoon of in de shop
- de uitstekende bijstand met Touring als trouwe partner