autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

BA autoverzekeringAutoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid.


De verplichte BA Autoverzekering dient om de schade te vergoeden die u bij anderen en hun voertuig aanbracht. De minimale basis van deze garantie werd in een wet (het “typecontract”) vastgelegd.


U moet dus enkel de prijs van uw BA Auto vergelijken.


 
Prijs en BA Auto : tot het dubbele
Dit verplichte contract is identiek bij alle maatschappijen, zoals wettelijk bepaald. Het is dus niet nodig de kleine lettertjes te lezen. U heeft hiervoor zelfs geen makelaar nodig, want zijn expertise heeft hier geen nut. De prijzen daarentegen kunnen tot het dubbele oplopen in ons voorbeeld: van 220€ tot 550€ als u de concurrentie laat spelen…
   
-10.000 km/jaar? Kilometerverzekering
Rijdt u weinig? Minder dan 10.000 km? Dan kan u de prijs van uw BA autoverzekering nog verder laten zakken, zelfs met een kleine 100 euro in sommige gevallen. Wij deden voor u de test.
   
Jonge bestuurder: wie verzekert je voor een scherpe prijs?
Jongeren die hun auto op hun naam willen verzekeren worden vaak geweigerd of moeten een waanzinnig hoge premie betalen. Verschillende maatschappijen laten hen wel toe, maar onder voorwaarden.
   
Senioren: prijzen voor uw BA autoverzekering
Bent u 60 jaar? Of zelfs 70 jaar? We hebben voor u de prijzen berekend van de verplichte autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA Auto) in uw geval. Vergelijk de prijzen, want alle contracten zijn identiek, aangezien ze in België wettelijk bepaald zijn.
   

Geweigerd of uitgesloten? Het Tarificatiebureau
Het doel van het Tarificatiebureau is wie een autoverzekering werd geweigerd toch toe te laten een autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA Auto) tegen een redelijke prijs te vinden op de Belgische markt. Naar schatting rijden er 10.000 mensen zonder autoverzekering in België.
 
  Publiciteit