Omnium bestand
Een goedkopere omniumverzekering voor recente tweedehandswagens

Accidents de voitures

Wist u dat er een nieuwe generatie Omnium autoverzekeringen bestaat die tot 50% goedkoper is dan de klassieke formules, aangezien ze niet tussenkomt in de reparatiekosten bij een ongeval in fout, maar wel bij totaalschade of diefstal.

Ethias, Touring Verzekeringen en AG bieden een omnium autoverzekering aan die het midden houdt tussen volledige omnium en een gedeeltelijke omnium. Op deze manier bent u beschermd tegen het totale verlies van uw tweedehandsvoertuig dat tussen 3 en 6 jaar oud is en nog enkele duizenden tot zelfs bijna 10.000 € waard is.

Omnium Occasion dekt alle materiële schade
Verzekeraar Welk voertuig ? Voordelen en nadelen Simulatie
Belfius Direct VerzekeringenBelfius Direct Verzekeringen Klein Omnium Plus N.C
  • Bob's garantie
  • Simulatie
Informatieblad
EthiasEthias Mini-omnium+ > 2 jaar. > 2 jaar.
  • Degressieve premie
  • Zachte korting
  • Jongeren buitengesloten
Informatieblad
P&VP&V Omnium auto's +2 jaar Alleen voor > 2 jaar en 8 jaar. Alleen voor > 2 jaar en 8 jaar.
  • Degressieve premie van - 5% per jaar
  • Weasel cover
  • Hoge korting indien geen P&V klant
Informatieblad

Tot wie richt zich deze nieuwe formule voor een omnium autoverzekering?

Voor wie een wagen kocht die reeds 2 tot 3 jaar oud is. U had reeds een volledige omnium voor een nieuwe auto genomen, maar door de tijd heeft uw voertuig een deel van zijn waarde verloren. Er bestaat een omnium autoverzekering die daar rekening mee houdt en dus de kost van uw premie doet dalen.

Voor u, de bewuste bestuurder, die zich niet wenst in te dekken tegen eventuele schade die door uzelf aan uw eigen wagen werd veroorzaakt. Maar wel enkel en alleen tegen onvoorziene omstandigheden die niets met uw rijstijl te maken hebben.

Voor u die een financiering aanging voor de aankoop van uw nieuwe of tweedehandswagen. Een omnium autoverzekering is nodig tegen diefstal van uw wagen die nog geheel of gedeeltelijk moet betaald worden. Er bestaat een minder dure omnium verzekering dan die wordt aangeboden voor een nieuwe auto.

Bekijk de prijzen voor Full Omnium van enkele bedrijven