Een goedkopere autoverzekering
in België? Vergelijk!

Choix assurance auto pas chere

Door enkele minuten van uw tijd te besteden aan de vergelijking van de tarieven voor autoverzekeringen, is het voor de goede bestuurder eenvoudig een autoverzekering te vinden die tot 330€ goedkoper is voor de verplichte BA Auto.

Vergeet niet dat uw makelaar slechts 2 contracten (AG en Generali) kan aanbieden van de 12 maatschappijen die zich hieronder bevinden en die nochtans miljoenen Belgen verzekeren.


Hoeveel kost de autoverzekering voor een VW Golf 1.6 TDI*

BA Autoverzekering
van 220€ tot 578€ / jaar*

Bespaar tot 350€ per jaar op uw BA

Wist u dat alle contracten voor een verplichte BA autoverzekering dezelfde wettelijke basis hebben in België? De verplichte autoverzekering is gereglementeerd door een wet. Dus is het niet nodig de kleine lettertjes te lezen. De maatschappijen houden de vrijheid er nog diensten aan toe te voegen en hun eigen tarieven en bonus-malus-schaal te hanteren. Het dus makkelijk een goedkope autoverzekering te vinden: het volstaat enkel de tarieven te vergelijken.

Verzekering Kleine Omnium
an 140€ tot 400€ / jaar*

Bespaar tot 250€ per jaar op de Kleine Omnium

Is uw wagen tussen 2 en 5 jaar en wil u geen volledige Omnium meer, maar toch de handige dekking tegen diefstal en glasbreuk behouden, alsook de dekking tegen schade door dieren, hagel, bliksem, enz? Vind daar daarvoor een goedkope Kleine Omnium autoverzekering. Vind goedkope kleine Omnium autoverzekering.


Verzekering Grote Omnium
van 546€ tot 934€ / jaar*

B espaar tot 400€ per jaar op de Maxi Omnium

Uw wagen is nieuw en dus is het van belang dat u deze investering veilig stelt na een ongeval in fout of diefstal. Kies daarvoor voor een Full Omnium. Ook hier is het mogelijk door te vergelijken een goedkope Omnium autoverzekering te vinden, of één die minder duur is dan uw huidige Omnium.


* Prijsvoorbeelden gebaseerd op een bestuurster van 46 jaar, werknemer, met bonus-malus 0, die rijdt met een Golf VI 1.6 TDI (diesel) van eind 2012 met een vermogen van 77 kW, die woont in 1490 Court-Saint-Etienne in Waals-Brabant, en die 20.000 km/jaar aflegt, wat overeenstemt met het gemiddelde kilometeraantal van dieselwagens in België.