autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

DVV verzekeringen

DVV Verzekeringen

 

De Volksverzekering werd opgericht in 1929. Deze maatschappij komt voort uit de Christelijke Arbeidersbeweging (Centrale Volksverzekering). Vandaag is ‘DVV Verzekeringen’ een merk en een commerciële naam van Belins nv (Belfius Insurance).

U kan 2 stappen op 3 online uitvoeren via Dvv.be

 • 1. Prijsaanbod Aanvraag verstuurd
 • 2. Offerte Via e-mail
 • 3. Intekenen Via een kantoor

Wat Autoverzekering-berekenen.be hierover zegt:

Met een netwerk van meer dan 300 kantoren over het hele Belgische grondgebied, is er zeker een DVV-kantoor bij u in de buurt. DVV Verzekeringen is de enige maatschappij met een actieve politiek gericht op jongeren, zowel voor een woonverzekering (vaste maandelijkse prijs van 25€ per maand voor een appartement), als voor een autoverzekering, met telkens bepaalde voorwaarden die gerespecteerd moet worden.

 

Sterke punten en zwakke punten van de autoverzekering van DVV

Sterke punten

Zwakke punten

De gespaarde AP Stars neutraliseren de premieverhoging ten gevolge van een ongeval in fout
Korting voor jongeren onder 26 jaar als de ouders een AP-contract hebben
Drive for Life garandeert je levenslang een autoverzekering
20% korting met EcoMobility
Bonus Booster 5 jaar zonder schade en u staat op bonus 0
300 kantoren in de buurt tot uw dienst
Geen online offerte of berekening van uw autoverzekering
Prijs hoger dan gemiddeld
.

 

 

Wie is DVV ?

Het is een co√∂peratieve verzekeringsmaatschappij die in 1929 werd opgericht op initiatief van de Christelijke werknemersorganisaties (LNTC, COB , het latere Bacob) en de Verzekeringen van de Boerenbond. Aanvankelijk heette ze ‚ÄėCentrale Volksverzekering‚Äô, maar dat veranderde later in ‚ÄėDe Volksverzekeringen‚Äô (DVV).

Het ACW was de meerderheidsaandeelhouders. Het technische en administratieve luik was in handen van de Verzekeringen van de Boerenbond, de experts op dit vlak. De eerste doelstelling van DVV was de arbeiders en hun gezinnen op een eerlijke manier en betaalbaar te verzekeren tegen het risico op voortijdig overlijden, brand en ongevallen. In de tweede plaats was er de ondersteuning van de Christelijke werknemersorganisaties.

De Volksverzekeringen hebben bijgedragen aan de oprichting van vakantieverblijven (Spaloumont en Blankenberge) en de bouw van de succursales van de co√∂peratieven ¬ę Bien √ätre ¬Ľ (800 winkels in 1936). DVV participeerde in het kapitaal van maatschappijen die goedkope woningkredieten verstrekken.

Ook vandaag stelt DVV alles in het werk om zijn verzekerden te beschermen en willen zij uw ‚Äúgoede buur‚ÄĚ zijn in moeilijke tijden. De contracten worden verdeeld via een groot netwerk van verzekeringsmakelaars.

Op www.dvv.be

kan u uw coördinaten achterlaten en uw DVV adviseur kiezen om een prijsofferte te ontvangen. Deze DVV adviseurs zijn 300 onafhankelijke Belgische makelaars, waarvan er zeker een bij in de buurt is. De DVV website laat geen online berekening, gedetailleerde offerte of afsluiting van het contract toe. Het prijsaanbod vergelijken op de markt van autoverzekeringen is vrij omslachtig, want daarvoor moet u contact opnemen met meerdere verzekeringsmakelaars.

Hoe werkt DVV?

DVV werkt met zelfstandige consulenten die enkel de verzekeringsproducten van DVV aanbieden. Het gaat dus niet om onafhankelijke makelaars, maar om exclusieve agenten.

Een goedkopere BA motorverzekering in combinatie met de BA autoverzekering bij DVV

Uw BA motorverzekering zal goedkoper zijn als uw auto reeds bij DVV is verzekerd. Deze dekking vergoedt de materi√ęle schade en de lichamelijke schade bij derden als u bij een ongeval betrokken bent.

U kan kiezen voor volgende uitbreidingen van de garantie, een bescherming die niet in de BA motorverzekering is inbegrepen:

 1. U bent gewond na een ongeval: uw eigen medische kosten worden vergoed, of een schadevergoeding wordt uitgekeerd bij overlijden of invaliditeit ;
 2. Schadeloosstelling na diefstal of brand van uw motor ;
 3. Bij een juridisch conflict worden uw belangen verdedigd en de gerechtskosten vergoed.

De premie BA autoverzekering bij DVV wordt bepaald a.h.v. volgende criteria :

 1. De bestuurder : zijn leeftijd, zijn rijervaring, het aantal ongevallen in de laatste 5 jaar ;
 2. Het voertuig: zijn eigenschappen, zijn professioneel of privé gebruik, zijn leeftijd en het jaarlijks aantal verreden kilometers, ook al is dit geen kilometerverzekering.

Hoe in contact komen met DVV?

 • Via de consulenten van DVV Verzekeringen

Welke verzekeringen biedt DVV aan?

Autoverzekering
 • Burgerlijke aansprakelijheid
 • Omnium auto
 • Rechtbijstand
 • DVV assistance
Brandverzekering Verzekering gezin
 • Family Protect
 • Hospitalisatie
 • Gewaarborgd inkomen
 • Lichamelijke ongevallen
 • Overlijden
 • Huispersoneel

meer info

01.04.2022
2 maanden korting op uw DVV- autoverzekering mobility tot en met 30/04/2022

FR