autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

 

Welke garanties kiezen?

Afhankelijk van de leeftijd en de waarde van uw voertuig gaat uw wijselijk opteren voor een Omnium als de wagen nieuw is.


Vervolgens voor een Kleine Omnium voor dekking van kleine schade ten gevolge van natuurgeweld (water, vuur, aarde, dieren) zonder UZELF te vergeten via de bestuurdersverzekering en de depannage als de wagen ’s morgens niet wil starten of als u de sleutels hebt verloren of benzine in plaats van diesel hebt getankt…

 

Verplichte autoverzekering

Wettelijke BA autoverzekering
Dit is de basis BA autoverzekering die dient om de schade te vergoeden die u toebrengt aan anderen en hun voertuig. Ze geeft u recht op de groene kaart die u gevraagd wordt door de politie bij een controle of bij de autokeuring.

 

Aanvullende garanties

Volledige Omnium of Full Omnium
Om alle materiële schade te repareren die uw voertuig opliep, ook als u in fout bent. De Omnium is aangewezen voor nieuwe wagens op krediet.

 

Gedeeltelijke Omnium of Mini Omnium
Voor de dekking van onvoorziene incidentjes Ten gevolge van vuur, overstromingen, noodweer, aanrijdingen met wild, glasbreuk door een steen, hagel of bliksem.

 

Rechtsbescherming of rechtsbijstand
Om uw verdediging door een advocaat te garanderen na een wegongeval dat verkeerd afliep omdat uw verantwoordelijk al dan niet terecht werd ingeroepen. Ook voor meningsverschillen met uw garagehouder of carrossier.

 

Pechverhelping - bijstand auto
Om de takeling of depannage van uw voertuig te organiseren en te betalen, u te laten helpen als u uw sleutels bent verloren, als u benzine in plaats van diesel hebt getankt in België of in het buitenland. Met optioneel een vervangwagen.

 

Bestuurdersverzekering
U bent zelf niet gedekt als u gewond of gehandicapt raakt na een ongeval in fout zonder deze verzekering. Daarom bent u ze zeker waard, niet?

 
 
  Publiciteit
Kijk na of u niet teveel betaalt voor uw autoverzekering
Glimlachende jonge vrouw met lang haar