Promoties op uw autoverzekering
Lopende acties in 2024 (regelmatige update)

Onze partners (sponsors)

Yuzzu (Axa Groep): tot 50% korting wanneer je weinig kilometers rijdt

15% korting voor elk nieuw autoverzekeringscontract of voor een bestaand contract met voertuigwijziging; geldig voor offertes aangevraagd van 06 mei 2024 t.e.m. 30 juni 2024; geldig op de burgerlijke aansprakelijkheid en alle omniumformules.

AG Verzekeringen: bonus-malus -2 "voor het leven"

Actie Welkomstgeschenk. Aanbod onder voorwaarden. Actie geldig bij een nieuwe autoverzekering, afgesloten ten laatste op 30/06/2024. Korting van 10% op de eerste jaarpremie BA en de gekozen omniumformule

Andere promoties

Kortingen het hele jaar

We hebben voor u een overzicht gemaakt van de promoties voor autoverzekeringen die het hele jaar door geldig zijn.

Deze promo's zijn van toepassing op ofwel sommige profielen van bestuurders ofwel sommige types wagens, en zijn soms ook cumuleerbaar afhankelijk van de autoverzekeringsmaatschappijen in België.

Vraag offertes aan en vergelijk.

Voor de voertuigen uitgerust met rijhulpsystemen

Rijhulpsystemen

Vandaag zijn steeds meer voertuigen uitgerust met rijhulpsystemen die toelaten het risico op ongevallen op onze wegen te beperken. Meerdere verzekeringsmaatschappijen bieden tot 10% korting.

Rijhulpsystemen

Voor wie minder dan 15.000 km per jaar rijdt

Peu de km par an

7 autoverzekeraars zijn de bestuurders genegen die jaarlijks minder dan 15.000 km afleggen en geven hen mooie kortingen. We hebben de formules voor u vergeleken. Tot 50% minder duur.

Verzekering per Km

Voor wie het openbaar vervoer neemt of in de files staat

Kortingen pendelaars

Rijdt u vaak in de files? Bent u een pendelaar en combineert u trein + auto of fiets + auto om naar het werk te gaan? Tot 32% korting op uw autoverzekering.

Kortingen pendelaars

Korting senioren

Le troisième âge au volant

Vreest u dat uw maatschappij u aan de deur zet bij het eerste ongeval dat u heeft? Sommige maatschappijen willen u net behouden, wat er ook gebeurt.

Autoverzekeringen senioren

Voor de jongeren

Jeunes conducteurs

De meeste autoverzekeraars laten jongeren een stevige prijs betalen omdat ze weinig ervaring aan het stuur hebben. Maar toch hebben sommige verzekeraars aan de jeugd gedacht.

Autoverzekeringen jongeren

Voor wie “groen” rijdt (afhankelijk van de CO2-uitstoot)

Voiture écologique

Ethias en DVV geven u kortingen op uw BA autoverzekering of omnium naarmate u gekozen hebt voor een voertuig met lage CO2-uitstoot.

Kortingen ecowagens

Goed om weten: Permanente kortingen op de BA en Omnium autoverzekering als uw wagen is uitgerust met rijhulpsystemen

Het is dus zeker de moeite daaraan te denken bij uw bezoek aan het Autosalon. Door te kiezen voor een voertuig voorzien van veiligheidssystemen kan uw autoverzekeringspremie aanzienlijk dalen.

Als uw wagen is uitgerust met veiligheidssystemen, laten sommige verzekeraars uw premie zakken. Normaal, aangezien hiermee de kans op een ongeval daalt. Klik hier om meer te weten te komen over de kortingen die de maatschappijen aanbieden.

Een korting geldig voor meerdere opeenvolgende verzekeringsjaren.

Kortingen op de autoverzekering voor rijhulpsystemen.

En dat is niet alles

Er worden weldra ook zeker voordelige rentevoeten voor een autolening aangeboden.

Blijf zeker oplettend. Want ook hiervoor is dit het moment om te vergelijken. Volg ook nauwlettend de aanbiedingen op de rentevoeten van de autoleningen die vorig jaar daalden door de concurrentie tussen de banken onderling ter gelegenheid van het Autosalon.

Daarover vertellen we u meer in onze nieuwsrubriek op onze website www.beste-autolening.be.