Yuzzu

Promo van het moment bij Yuzzu
-15% korting op je autoverzekering bij Yuzzu. Snel een offerte!

Actie geldig t/m 31/03/2024

Deze actie verloopt over xxx.

Promo : Nu -15% op je burgerlijke aansprakelijkheid en alle omniumformules tot en met 31/03/2024

Wie ontvangt 15% korting ?

Het voordeel is van toepassing op;

  • Nieuwe autoverzekeringscontracten voor personenwagens en bestelwagens;
  • Bestaande contracten voor personenwagens en bestelwagens waarbij een voertuigwijziging wordt doorgevoerd tijdens de looptijd van de promotie. Andere (wijzigingen van) bestaande autoverzekeringscontracten bij Yuzzu komen niet in aanmerking voor dit voordeel.

Publiciteit van Yuzzu autoverzekering

Toepassing van de tijdelijke condities :

Het onderschrijven van een nieuw autoverzekeringscontract of van een bijvoegsel bij een bestaand autocontract als gevolg van een voertuigwijziging geeft eenmalig recht op een voordeel van 15% korting op je autoverzekering.

Dit voordeel wordt enkel toegekend tijdens het eerste jaar van het contract en is van toepassing op de volgende dekkingen :

  • Burgerlijke aansprakelijkheid (BA)
  • Alle omniumformules: Mini Omnium, Omnium Essentium en Volledige Omnium.

Het voordeel wordt niet toegekend op de volgende dekkingen :

  • Alle bijstandsformules
  • Bestuurdersverzekering
  • Rechtsbijstand

Het voordeel zit reeds verrekend inhet permiebedrag vermeld in de offerte. Het maandelijks of jaarlijks te betalen bedrag- afhankelijk van de gekozen betalingstermijn - is bijgevolg gedurende het eerste jaar verminderd met 15% ten opzichte van het reguliere tarief voor de dekkingen in kwestie (BA en omniumformules).

Het voordeel wordt van toepassing vanaf het ingaan van de waarborg burgerlijke aansprakelijkheid bij Yuzzu of vanaf de eerstvolgende vervaldag van de waarborg burgerlijke aansprakelijkheid in geval van een voertuigwijziging.

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere tijdelijke promoties.

Looptijd van de tijdelijke condities :

  • Het voordeel is van toepassing voor nieuwe autoverzekeringscontracten en bestaande contracten met voertuigwijziging, waarvoor een offerte aangevraagt wordt vanaf 1 september 2023 tot en met 31/03/2024.
  • Het voordeel wordt toegekend voor zover de verzekeringsaanvraag wordt aanvaard door Yuzzu.

* 15% korting voor elk nieuw autoverzekeringscontract of voor een bestaand contract met voertuigwijziging; geldig voor offertes aangevraagd van 15 januari 2024 t.e.m. 25 februari 2024; geldig op de burgerlijke aansprakelijkheid en alle omniumformules.