autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

autoverzekering per kilometer

Kilometerverzekering : vergelijking

Een kilometerverzekering is een autoverzekering waarvan de hoogte van de premie in sterke mate afhangt van het aantal gereden kilometers.

Rijdt u minder dan 10.000 km per jaar? Dan mag u bijna zeker zijn dat de kilometerverzekering iets voor u zou zijn! In België bieden een stuk of 7 autoverzekeraars een “kilometerverzekering” aan: Ethias, Corona Direct, Axa, Touring, ING en P&V.

 
Echte Kilometerverzekering per 100 Km gereden  

Corona kilometerverzekering

Betaal enkel voor de kilometers
die u rijdt

Hun kilometerverzekering gebeurt in schijven van 100km. Dit wil zeggen dat u hier enkel betaalt per gereden kilometer. Bij Corona is de directe verrekening op het einde van het jaar. Als u teveel kilometers heeft geschat dan u werkelijk heeft gereden, wordt het teveel betaalde bedrag binnen de 24 uur overgeschreven naar uw bankrekening, natuurlijk geldt ook, als u te weinig kilometers heeft geschat stuurt Corona u een overschrijving voor het bedrag dat overeenkomt met het aantal teveel gereden kilometers


Prijsvoorbeelden : BA auto van een VW Polo 1.4. TDi
12.000 Km = 211 €/jaar
8.000 Km = 184 €/jaar
4.000 Km = 156 €/jaar

Simulatie >

Mobly kilometerverzekering

Hoe minder u rijdt, hoe meer u bespaart
Mobly berekent uw premie op de kilometer precies dankzij een toestelletje (Dongle) dat in uw wagen is ge√Įnstalleerd. Deze kilometerverzekering is interessant als u minder dan 10.000 km per jaar rijdt. Mobly nam in zijn verplichte BA autoverzekering een verzekering lichamelijke schade op die geldig voor alle transportmiddelen (fiets, elektrische step, metro, trein, bus, ‚Ķ) die u gebruikt.

 

-
Kilometerverzekering met forfaitaire korting

ethias

Minder dan 10.000km per jaar
-15% op de BA autoverzekering
-10% op Uw Omnium autoverzekering

Als u jaarlijks minder dan 10.000km aflegt en u een bonus-malusgraad tussen 0 en 2 hebt, krijgt u 15% korting op de Burgerlijke Aansprakelijkheids premie (BA) en 10% korting op elke omnium.
Simulatie >
 Publiciteit
ing autoverzekering berekenen Advertisement Minder dan 10.000km per jaar
-15% op de verplichte a utoverzekering BA
-10% op de Mini-Omnium autoverzekering

-15% op de Omnium autoverzekering
Als u minder dan 10.000 kilometer per jaar aflegt, geniet u van de volgende kortingen.
Simulatie >
Yuzzu
Yuzzu, de nieuwe naam van Touring Verzekeringen

< 10.000 Km

Tot -25% op uw BA en/of Omnium
Het mini – kilometerverzekering « minder dan 10.000 km » Als u kiest voor deze formule, u tot 25% kunt besparen in vergelijking met de klassieke autoverzekering. De formule voor maximum 10.000 km / per jaar. U moet 5 jaar in bezit zijn van uw rijbewijs, verder zijn er geen criteria meer waar u moet aan voldoen.

>10.000 Km en <15.000 Km

Tot -15% op uw BA en/of Omnium
Het opti – km “minder dan 15.000 km” Als u kiest voor dit formule bespaart nu slechts 15% in vergelijking met de klassieke autoverzekering. Formule voor maximum 15.000km / per jaar. U moet 5 jaar in bezit zijn van uw rijbewijs.
Formule fietsers
Tot -25% korting
U gaat elke dag met de fiets naar het werk? U krijgt daarvoor een vergoeding van uw werkgever. Op die basis geeft Yuzzu Verzekeringen u een voordeeltarief voor uw autoverzekering. Het aantal afgelegde kilometers is daarbij van geen belang.
P&V -10.000km 15% korting op u BA premie
Voorwaarden: Ouder zijn dan 26 jaar en een bonus-malusgraad onder de 3 hebben. Deze korting is geldig op alle wagens en bestelwagens.
Simulatie >
Partners
<10.000 Km

-5% op de BA verzekering
Tariefvermindering indien u minder dan 10.000 km per jaar rijdt.
-
Argenta < 12.500 Km
Tot -15%
Legt u per jaar maximaal 12.500 km af met het verzekerde voertuig en voldoet u aan onderstaande voorwaarden? Dan maakt u aanspraak op een korting op uw basispremie Burgerlijke aansprakelijkheid.

- U bent de gebruikelijke bestuurder (natuurlijke persoon) en u bent minimaal 26 jaar.
- Uw persoonlijke kwalificatiegraad is maximum 4.
- De verzekerde wagen wordt niet bestuurd door bestuurders jonger dan 26 jaar.

-

Axa

mini Km: -20% si <10.000 Km
In werkelijkheid krijgt u een korting van 20% vanaf de leeftijd van 26 jaar en zelfs 25% als u meer dan 50 jaar bent, op alle beveilingingen van het miniKm package.
In de miniKm-formulle is het verplichte rechts- bijstand, omnium en verzekering van de bestuurder te nemen. De overige 20% is van toepassing op alle garanties, omnium inbegrepen.
Simulatie >
 
   
 
Kilometerverzekering
  Prijzen kilometerverzekering
  Wie geef korting aan kleine rijders ?
   
 
 Publiciteit