autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

Deze aanbieding verloopt over
TIJDELIJKE PROMO

P&V : boek nu uw verzekeringscheck bij uw P&V-adviseur en krijg 2 bioscooptickets cadeau

14.09.2021
 

Klantenwedstrijd op de MyFamily2021-campagne

P&V Verzekeringen CV organiseert deze wedstrijd in het kader van haar campagne "MyFamily 2021" van 1 september 2021 tot en met 31 december 2021.

Wijze van deelname en prijs

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk indien aan de volgende voorwaarden werd voldaan:

- Als fysieke persoon heeft de deelnemer deelgenomen aan een gratis check-up "Activity360", georganiseerd door diens adviseur, waarbij diens persoonlijke gezinssituatie wordt onderworpen aan een grondige analyse, rekening houdend met z'n verzekeringsbehoeften en-verlangens.

De deelnemer ontvant naar aanleiding hiervan 2 cinema-etickets, via het email-adres door de deelnemer opgegeven ter gelegenheid van de check-up.

Er zijn 5.000 cinema-etickets beschikbaar. Enkel de eerste 2.500 deelnemers (maximum 2 tickets per gezin) ontvangen de etickets. Geldig van 01/09/2021 tot en met 31/12/2021.

Als gezin (of, indien niet toepasselijk, persoonlijk steeds doch in het kader van het gezinsleven) onderschrijft de deelnemer voor minimum 200 EUR aan jaarlijkse premies, één of meer verzekeringsproducten uit de volgende categrieën:

  • Uit de groep activiteiten 'Leven': verzekeringsproducten uit de derde pensioenpijler (Lange termijnsparen en/of pensioensparen).
  • Uit de groep activiteiten 'Niet Leven': rechtsbijstand, hospitalisatie en andere producten niet-leven bestemd voor particulieren (brandverzekering; familiale verzekering, ...)

Het deelnemende gezin ontvangt per schijf van 200 EUR aan jaarlijkse permie, een kadobon op het digitale platform 'Kadonation' ter waarde van 10 EUR. Elk deelnemend gezin ontvangt maximum 10 kadobons, voor een totale maximum waarde van 100 EUR.

Er zijn 15.000 kadobons beschikbaar. Deze worden toegekend in volgorde van onderschrijving. Geldig van 01/09/2021 tot en met 31/12/2021.

Deelnemers en voorwaarden

De cinema-etickets
Deze blijven beperkt tot 2 per ckeck-up. Een deelnemer vertegenwoordigt een gezin. Een gezin kan niet meer dan 1 keer vertegenwoordigd worden in het kader van deze wedstrijd.

De digitale kadobons ter waarde van 10 EUR:
Deze blijven beperkt tot 10 per gezin (of, indien niet toepasselijk, persoonlijk doch steeds in het kader van het gezinsleven).

De winnaars van de cinema-etickets ontvangen deze per email (via het e-mailadres dat ze in het kader van hun deelname aan de wedstrijd hebben meegedeeld binnen de 3 maanden na registratie van de check-up "Activity360" door de adviseur.

De winnaars van de digitale kadobons ontvangen deze per email (via het e-mailadres dat ze in het kader van hun deelname aan de wedstrijd hebben meegedeeld) uiterlijk drie maanden na het beëindigen van de wedstrijd.

P&V Verzekeringen CV met maatschappelijke zetel te 1210 Brussel, Koningsstraat 151, RPR Brussel - BTW BE 0402.236.531 , organiseert deze wedstrijd in het kader van haar campagne "MyFamily 2021" van 01 september 2021 tot en met 31 december 2021.

 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 01.02.2023
Corona Direct : -15% op nieuw contract omnium-formules van de kilometerverezkering
Yuzzu : Nu -15% op je burgerlijke aansprakelijkheid en alle omniumformules
Ethias : tot -30% op je Autoverzekering
DVV Verzekeringen : Nu 2 maanden korting* op je autoverzekering
Axa : Tot -20% korting op je autoverzekering
   
 
Lijst van de tijdelijke promoties
  Promo Yuzzu
  Promo Corona Direct
  Promo Ethias
  Promo Federale verzekeringen
  Promo Partners verzekeringen
  Promo Axa
  Promo AG Insurance
  Promo Argenta
  Promo Belfius verzekeringen
  Promo DVV verzekeringen
  Promo ING verzekeringen
  Promo P&V verzekeringen