autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

Deze aanbieding verloopt over
PROMO AUTOSALON 2019
08.01.2019

axa autoverzekeringAxa biedt u tot -15% op uw autoverzekering BA en BA+Omnium

Of uw auto nieuw is of tweedehands, met rijhulpsystemen en de goede raad van uw makelaar over uw autoverzekering, rijdt u geruster. En krijgt u kortingen op uw waarborgen voor burgerlijke aansprakelijkheid (BA) of BA + omnium bij Axa verzekeringen

 
 

1 van de 6 systemen

minimum 2 van de 6 systemen

- 5 %
- 15%
op uw BA auto
op uw BA auto
op uw BA auto + omnium
op uw BA auto + omnium
 

Nu bij AXA 6 rijhulpsystemen verlagen uw premie

Parkeerhulp (Park Assist System)
Het voertuig is vooraan en achteraan uitgerust met een systeem dat de nabijheid van voorwerpen aangeeft. Door middel van geluid of visuele signalisatie wordt schade vermeden bij het parkeren of tijdens maneuvers. Sommige systemen zijn ruimer en kunnen een vrije parkeerplaats zoeken of autonoom maneuvers uitvoeren..
Dodehoeksignalisatie (Blind Spot System)
Een camera of radar bewaakt de zijkanten en de achterkant van het voertuig tijdens het rijden. Het systeem helpt de bestuurder om veilig van rijstrook te veranderen en verwittigt hem wannneer er zich een voertuig in de dode hoek bevindt (niet zichtbaar in de achteruitkijkspiegels).
Rijstrookondersteuning (Lane support)
Wanner het voertuig een witte rijstrook nadert en per ongeluk onverschrijdt, geeft dit systeem een alarmsignaal. Dat kan een geluid zijn, maar ook een stuurvibratie die de ribbelstrook op de baan nabootst. Sommige systemen sturen het voertuig automatisch bij.
Automatic Emergency Braking (met of zonder vermijndingsassistentie)
Remsysteem dat automatisch wordt geactiveerd bij gevaar en dat onafhankelijk van de bestuurder een ongeval kan vermijden of de impact ervan verminderen. Als aanvulling op dit automatisch remsysteem, bestaat er ook een vermijdingsassistentie. Dit treed in werking wanneer het ongeval niet meer kan vermeden worden, zelfs door automatisch remmen. Het voertuig wordt dan autonoom gestuurd naar het rijvak dat als vrij wordt beoordeeld.

Aandachtsassistent (Attention Assist)
Dit systeem detecteert vermoeidheid bij de bestuurder en nodigt uit om een pauze te nemen alvorens het te laat is.

Adaptive Cruise Control .
Systeem dat de snelheid van het voertuig aanpast en automatisch een voldoende afstand bewaart ten opzichte van het voertuig dat er vlak voor rijdt. In sommige gevallen remt dit systeem autonoom tot volledige stilstand om een botsing te voorkomen.
 

* Aanbod onder voorwaarden, geldig voor elke nieuwe zaak of vervanging van voertuig in een bestaand contract tussen 17/12/2018 tot en 30/06/2019 bij het afsluiten van de dekking BA of de dekkingen BA + omnium of BA + omnium 24+. Voor voertuigen voor privé- of professioneel gebruik waarvan de bestuurder minstens 25 jaar is. Dit aanbod is geldig tot de volgende belangrijke aanpassing van het contract (vervanging van voertuig, verzekeringsnemer of hoofdbestuurder) of bij stopzetting van de dekking waarop dit voordeel van toepassing is.

 
 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 20.09.2019
Corona Direct : Nu bij een Full Omnium autoverzekering gratis winter-banden
Belfius : Nu 2 maanden gratis op uw autoverzekering*