autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

 

Deze aanbieding verloopt over
TIJDELIJKE PROMOTIE

axa autoverzekeringProfiteer nu van de uitzonderlijke promoties

 

Beschikbaar tot en met 31 oktober 2021

 • -15%*. Korting op de verplichte BA-verzekering:
  Om het even welke formule je kiest, enkel een BA of BA + (Mini-)Omnium (24+), je geniet gedurende 1 jaar van een korting van 15% op je dekking Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA).

 • -20%** Korting op je Mini-Omnium, Mini-Omnium 24+ of Omnium 24+
  Kies je voor een van deze formules (waarbij de 24+ op maat van je tweedehandswagen is), geniet je van een korting van 20% op je Mini-Omnium, Mini-Omnium 24+ of Omnium 24+, tijdens de hele looptijd van het contract.
  + Bonus
  Bij pech in België (en 30 km buiten de grenzen) biedt Axa, je pechverhelping of sleping naar de garage van jouw keuze + terugkeer naar huis of voortzetting van het traject voor jou en je niet-gewonde passagiers. Deze bonus wordt tijdens de volledige looptijd van je contract slechts één keer aangeboden.
  Deze pech in België kan te wijten zijn aan een mechanische, elektrische of elektronische fout van het verzekerde voertuig, een lekke band of klapband, aan een brandstoftekort of als - in het geval van een elektrische wagen - de batterij leeg is, aan het feit dat je verkeerde brandstof tankte (inclusief de fout bij het tanken van AdBlue in de dieseltank, als de tanks voor diesel en AdBlue zich naast elkaar bevinden).

*Aanbod onder voorwaarden, geldig van 16/08/2021 tot en met 31/10/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid). Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. Deze korting is 12 maanden geldig vanaf de aanvangsdatum van de waarborg BA. Dit eindigt echter, tijdens deze 12 maanden, automatisch bij een belangrijke wijziging in het contract (verandering van voertuig, van verzekeringsnemer of van hoofdbestuurder).

**Aanbod onder voorwaarden, geldig van 16/08/2021 tot en met 31/10/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking BA + Mini-Omnium/Mini-Omnium 24+/Omnium 24+. Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. Deze korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de door dit voordeel betrokken dekking(en).

Goed om te weten : Deze 2 promoties mogen gecombineerd worden.

 

Beschikbaar tot en met 15 december 2021


Je voertuig is uitgerust met rijhulpsystemen of je rijdt met een elektrisch/hybride voertuig ? Axa beloont je.

 • -10%* : Jij draagt zorg voor je wagen, Axa zorgt voor je autoverzekering
  Je voertuig is uitgerust met minstens vier oorspronkelijk geplaatste rijhulpsystemen die AXA in aanmerking neemt ? AXA beloont je met -10% op je BA en op je Omnium
 • -20%** : als je groener rijdt:
  Is je voertuig 100% elektrisch of hybride ? Je geniet van -20% op je BA en -20% op je Omnium en dit bovenop exclusieve dekkingen:
  + Bonus
  Indien je kiest voor Rechtsbijstand (Formule Fix) bieden wij je dekkingen op maat voor je elektrische/hybride voertuig:
 • conflicten met betrekking tot de plaatsing of herstelling van de laadpaal
 • verdediging van je belangen bij een geschil met betrekking tot de elektrische motor, de hybride motor (elektrisch of thermisch) of de batterij van het voertuig
 • bijstand bij schending van de bescherming van persoonsgegevens in het kader van het gebruik van de elektronische uitrusting van het voertuig.

*Aanbod onder voorwaarden, geldig van 01/07/2021 tot en met 15/12/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking BA + Omnium. Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. Deze korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de Omnium

**Voor elektrische/hybride voertuigen kan de korting op de BA + Omnium van 20% (elektrische/hybride voertuigen) niet worden gecombineerd met de korting van 10% voor rijhulpsystemen. Hybride voertuigen moeten voldoen aan de WLTP-norm (CO2-uitstoot: max. 95g CO2 /km).

Goed om te weten : De korting voor rijhulpsystemen(3)en de korting voor elektrische/hybride voertuigen(3,4), kunnen niet gecombineerd worden met de acties BA (1) en Mini-Omnium/Mini-Omnium 24+/Omnium 24+(2).

 
 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 21.09.2021
DVV Verzekeringen : 2 maanden korting op uw autoverzekering
Federale Verzekering : 3 maanden gratis op uw omniumverzekering
   
 
 
Lijst van de tijdelijke promoties
  Promo Yuzzu
  Promo Corona Direct
  Promo Ethias
  Promo Federale verzekeringen
  Promo Partners verzekeringen
  Promo Axa
  Promo AG Insurance
  Promo Argenta
  Promo Belfius verzekeringen
  Promo DVV verzekeringen
  Promo ING verzekeringen
  Promo P&V verzekeringen