autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

 

Deze aanbieding verloopt over
TIJDELIJKE PROMOTIE

axa autoverzekeringOf je nu groen rijdt of weinig, je wordt goed beloond bij AXA, actie geldig tot en met

Minder kilometers ? Voordelig verzekerd

Je bent aan het telewerken of je hebt je manier van reizen veranderd, maar je reist weinig kilometers per jaar met je auto? Bij AXA word je nog meer beloond. Want vanaf nu tot eind juni biedt AXA u een extra korting aan op de reeds voorziene korting op de basis (-15% indien -5.000km/jaar -10% indien -10.000km/jaar en -5% indien -15.000km/jaar) voor wie weinig rijdt.

De korting op uw premie BAof BA + Mini-Omnium(24+) of BA + Omnium(24+) gebeurt op deze manier

  • -20%*: als je minder dan 5.000 km/jaar
  • -15%*: als je minder dan 10.000 km/jaar
  • -10%: als je minder dan 15.000 km/jaar

*Aanbod onder voorwaarden, geldig van 12/12/2021 tot en met 30/06/2022, voor elke nieuwe zaak of vervanging van voertuig in een bestaand contract en bestaande uit een bijkomende korting van 6% op de premie voor de dekkingen BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid), BA + Omnium(24+) of BA + Mini-Omnium(24+), dit op de premies die al verlaagd werden met de gebruikelijk toegekende korting voor ‘minder kilometers’ (-15% indien < 5.000 km/jaar, -10% indien < 10.000 km/jaar, -5% indien < 15.000 km/jaar), als de verzekeringnemer verklaart dat de hoofdbestuurder gedurende de laatste 5 jaar max. een schadegeval BA en/of Ongeval (Materiële schade) in fout heeft gehad (met of zonder Joker for you) en het verzekerde voertuig respectievelijk minder dan 5.000, minder dan 10.000 of minder dan 15.000 km per verzekerd jaar zal afleggen.

De verzekeringnemer moet een natuurlijk persoon zijn, het voertuig (personenwagen, minibus of bestelwagen) moet voor privégebruik (en arbeidsweg) zijn en de hoofdbestuurder, die in het contract moet worden aangeduid, moet minstens 25 jaar oud zijn. De korting is geldig tot de volgende belangrijke aanpassing van het contract (vervanging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder)..

Goed om te weten : De korting voor 'weinig kilometers rijden' en die voor eletrische en hybride voertuigen mogen gecumuleerd worden.

U rijdt milieuvriendelijker?

Ook hier word je beloond als je kiest voor duurzamere mobiliteit

De korting op uw premie BA + Omnium gebeurt op deze manier

  • -10%*: op je premie BA + Omnium als je voertuig een plug-in 5PHEV) of full hbride (FHEV) is met max. 95 g CO2/km.
  • -20%*: op je premie BA + Omnium als je voertuig 100% elektrisch is

*Aanbod onder voorwaarden, geldig van 12/12/2021 tot en met 30/06/2022, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid) + Omnium op naam van een natuurlijke of rechtspersoon (zelfstandige en KMO). Het voertuig kan nieuw of tweedehands, voor privé- (en arbeidsweg) of professioneel gebruik zijn. De hoofdbestuurder, die in het contract moet worden aangeduid, moet minstens 25 jaar oud zijn. De korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de Omnium. Deze blijft van kracht indien, tijdens de looptijd van het contract, wordt gewijzigd van een Omnium naar een Mini-Omnium en eindigt dus automatisch bij schrapping van de Mini-Omnium.

Hybride voertuigen moeten voldoen aan de WLTP-norm (CO2-emissie: max. 95g CO2/km).

Goed om te weten : De korting voor voor elektrische en hybride voertuigen en die voor ‘weinig kilometers rijden’ mogen gecumuleerd worden

 
 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 09.12.2022
Ethias : -25% op alle waarborgen als u ONLINE afsluit
   
 
 
Lijst van de tijdelijke promoties
  Promo Yuzzu
  Promo Corona Direct
  Promo Ethias
  Promo Federale verzekeringen
  Promo Partners verzekeringen
  Promo Axa
  Promo AG Insurance
  Promo Argenta
  Promo Belfius verzekeringen
  Promo DVV verzekeringen
  Promo ING verzekeringen
  Promo P&V verzekeringen