Kortingen op autoverzekeringen voor pendelaars
Het combineren is winnen!

Trafic en Belgique

Als u de fiets of het openbaar vervoer combineert met uw auto of u staat elke dag in de files op weg naar het werk.

Kijk ook op ‘autoverzekering per kilometer’ als u pendelaar bent, want de kans is groot dat u ook daar een voordeel kan doen.

Yuzzu

Formule fiets + auto
Krijgt u een fietsvergoeding van uw werkgever? Dan is dit gunsttarief gemaakt voor u! Geniet van kortingen tot 25% als u regelmatig met de fiets naar het werk gaat. Dan komt u in aanmerking voor een zeer voordelig tarief op uw autoverzekering.
U hebt recht op een beter tarief, omdat u uw wagen minder frequent gebruikt. Een eenvoudige verklaring van uw werkgever volstaat om van deze korting te genieten. Die wordt toegevoegd aan de simulatie van de verzekering.

Formule pendelaar
Bent u houder van een abonnement op uw naam voor de trein, tram, metro en/of bus? Dan is dit gunsttarief voor u bestemd! Geniet van kortingen tot 25% op uw autoverzekering.

Als u dagelijks het openbaar vervoer gebruikt om naar het werk te gaan, kan u eveneens van een voordelig tarief genieten, omdat u uw wagen minder gebruikt.

  • - tot 25% korting over de hele looptijd van uw contract (geldig op verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en omnium)
  • - een kwaliteitsverzekering: wij doen geen toegevingen op de kwaliteit van uw autoverzekering. U krijgt een identieke dekking en ezelfde service als de gewone klanten, die tegen het normale tarief verzekerd zijn.
Simulatie