autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

Kortingen op autoverzekeringen voor pendelaars


Als u de fiets of het openbaar vervoer combineert met uw auto of u staat elke dag in de files op weg naar het werk.

Kijk ook op ‘autoverzekering per kilometer’ als u pendelaar bent, want de kans is groot dat u ook daar een voordeel kan doen.

autoverzekering Yuzzu simulatie
Yuzzu, de nieuwe naam van Touring Verzekeringen
Formule fiets + auto

Krijgt u een fietsvergoeding van uw werkgever? Dan is dit gunsttarief gemaakt voor u! Geniet van kortingen tot 25% als u regelmatig met de fiets naar het werk gaat. Dan komt u in aanmerking voor een zeer voordelig tarief op uw autoverzekering.

U hebt recht op een beter tarief, omdat u uw wagen minder frequent gebruikt.

Een eenvoudige verklaring van uw werkgever volstaat om van deze korting te genieten. Die wordt toegevoegd aan de simulatie van de verzekering.


Formule pendelaar

Bent u houder van een abonnement op uw naam voor de trein, tram, metro en/of bus? Dan is dit gunsttarief voor u bestemd! Geniet van kortingen tot 25% op uw autoverzekering.


Als u dagelijks het openbaar vervoer gebruikt om naar het werk te gaan, kan u eveneens van een voordelig tarief genieten, omdat u uw wagen minder gebruikt.

- tot 25% korting over de hele looptijd van uw contract (geldig op verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en omnium)

- een kwaliteitsverzekering: wij doen geen toegevingen op de kwaliteit van uw autoverzekering. U krijgt een identieke dekking en ezelfde service als de gewone klanten, die tegen het normale tarief verzekerd zijn.

 
Berekend voor U !
 
 Publiciteit