Yago

Yago ex Seraphin
Een verzekeringsmakelaar

Seraphin.be, een digitale verzekeringsmakelaar die in 2016 in België werd gelanceerd, werd in maart 2022 "Yago".

Seraphin.be is een "Belgisch platform voor online verzekeringsmakelaardij" waarmee je - onder andere - online een autoverzekering kunt afsluiten. Het uiteindelijke doel is dat klanten al hun verzekeringscontracten online kunnen beheren.

De "assurtech" biedt een dienst voor het beheer van uw verzekeringen, met een jaarlijkse herziening van de contracten van uw klanten. Kortom, u kunt uw verzekeringen volledig digitaal beheren.

Het is de klassieke service van een verzekeringsmakelaar, maar dan in digitale modus, vanaf de aanvraag tot de ondertekening en betaling van het contract kunt u contact opnemen via de telefoon maar ook via een chatbox en dan is uw verzekering toegankelijk via uw smartphone. Zelfs in geval van schade kunt u met Seraphin alles op afstand beheren zonder dat u ergens heen hoeft.

Wat de prijzen betreft, kan de makelaar van Seraphin.be u zeer voordelige tarieven voor uw verzekering aanbieden, terwijl u profiteert van de service van de makelaar en de verdediging van uw belangen bij een ongeval of een verzoek om tussenkomst bij de verzekeringsmaatschappij.

Seraphin claimt 7.000 klanten tegen begin 2022.

Deze makelaar werkt met 7 verzekeringsmaatschappijen waaronder AG, Vivium, Allianz, Axa, La Baloise, Aedes voor autoverzekeringen.

Contactgegevens van Séraphin.be die inmiddels "Yago.be" :

SERAPHIN S.A.
Siège d’exploitation : Rue des Francs, 79 – b – 1040 Bruxelles
Téléphone : +32 2 808 11 78
Siège social : Avenue des Albatros, 9 – b-1150 Woluwé-Saint-Pierre
N° d’entreprise : BE0639.926.420