default assurance auto


Het einde van ACTELdirect. De site is offline sinds half oktober.

Sinds 1 oktober 2015 opent ACTELdirect zijn deuren niet meer direct voor automobilisten die op zoek zijn naar een (goedkoper) online contract voor een autoverzekering.

Dat is gedaan. Voor de bestaande klanten verandert er niets, de tarieven en diensten blijven verzekerd.

De directe verzekeraar ACTELdirect werd in 1997 opgericht en behandelde uw autoverzekeringscontract per telefoon, post of internet, wat borg stond voor vrij voordelige prijzen. Meer dan 25.000 Belgen gaven voor hun autoverzekering hun vertrouwen aan ACTELdirect.

Als nu ACTELdirect op internet opzoekt, wordt u automatisch doorgestuurd naar de pagina van P&V Verzekeringen.

Men biedt u drie mogelijheden aan:

Klik ACTELdirect : Bestaande klanten moeten zich geen zorgen maken, want hun contract loopt verder onder dezelfde voorwaarden en met dezelfde diensten. Zij hebben nog steeds toegang tot de klantenruimte.

Klik ACTELdirect Affinity : Het gaat hier over een autoverzekering aangeboden door P&V, maar wel in exclusief partnerschip met ondernemingen, vereningingen en andere organismen. Een voorbeeld is een Volkswagen dealer. U koopt daar een wagen en de dealer stelt u voor een of meerdere contracten af te sluiten via Volkswagen Insurance, een product van ACTELdirect - een merk van P&V Verzekeringen.

Klik P&V :
Als nieuwe klant die op zoek is naar een offerte voor een contract voor een autoverzekering, wordt u afgeleid naar de voorwaarden van P&V.

Zo krijgt u een online aanbod tegen een voordelige prijs.

Als u nog steeds een goedkoper online aanbod zoekt, nodigen we u uit om een kijkje te nemen op onze pagina met een vergelijking van online autoverzekeringen.