Allianz assurance auto


Allianz biedt op zijn site www.allianz.be een berekening van uw autoverzekeringspremie

De verzekeringsmaatschappij Allianz, die zijn autoverzekering via verzekeringsmakelaars verkoopt, berekent uw premie online na slechts enkele kliks!

Dit nieuws is ons niet ontgaan, een maatschappij die handig gebruik maakt van internet en zo iedereen toelaat snel zijn premie voor de verplichte BA autoverzekering te berekenen, evenals de mini-omnium of de volledige omnium.

Allianz

Dit allemaal met slechts enkele kliks.

Dit is zeer praktisch en laat toe snel na te gaan of het de moeite waard is, want zoals u waarschijnlijk al weet varieert de verzekeringspremie van de ene maatschappij tot de andere, maar vooral naargelang de bestuurder, de gemeente of de auto.

Kortom, er moet goed vergeleken worden om de goede dekking tegen de beste prijs te vinden.

Enkele voorbeelden van de prijs voor een goede bestuurster met bonus-malus 0*
VW Golf VI 77Kw (18.500 €) BA auto basis Mini-Omnium Full Omnium
< 7.500 Km / jaar 367 € 591 € 963 €
tussen 7.500 Km en 15.000 Km / jaar 387 € 612 € 884 €
> 15.000 Km / jaar 408 € 632 € 1.046 €

Specifieke punten in het aanbod van de autoverzekering van Allianz

Als u ook een woon- en familiale verzekering bij hen afsluit, vervalt de basisvrijstelling van 625€!

Als u ouder bent dan 30 jaar en de laatste 5 jaar geen ongeval in fout had, start u bij Allianz tegen de laagste prijs (bonus-malus -2)

  • Betaling op maandelijkse basis van uw premie
  • U kan een ‘Joker’ kopen die u toelaat een verhoging van de premie te neutraliseren bij uw volgende ongevallen: de Safety Card
  • Uw Omnium premie verhoogt niet na een ongeval met materiële schade
  • Bij een Omnium bestaat de mogelijkheid 100% van de waarde te behouden gedurende 2 jaar

En vervolgens ?

Als u geïnteresseerd bent, volstaat het een door Allianz geselecteerde verzekeringsmakelaar te kiezen en hem uw gegevens te bezorgen, waarna hij de rest regelt voor u.

* Onze voorbeelden zijn gebaseerd op een 46-jarige bestuurster, bediende, met een bonus-malus 0 die rijdt met een Golf VII 1.6 CR TDI Highline BlueMotion met een vermogen van 77 kW/105 pk met een waarde van 20.057,85€ BTWI, wonende in Court-Saint-Etienne in Waals-Brabant, die jaarlijks 20.000 km aflegt (dat stemt overeen met de gemiddelde kilometerstand van dieselvoertuigen in België). Onder voorbehoud van fouten, de gegeven voorbeelden zijn zuiver indicatief op 02/04/2015. De premies kunnen sterk variëren naargelang de regio of de bestuurder. Het volstaat een gedetailleerde offerte aan te vragen om een vergelijking uit te voeren aangepast aan uw persoonlijke situatie en profiel.