Baloise Insurance assurance auto


Baloise Insurance lanceert samen met BIVV de app Smart Drivers

Baloise Insurance lanceert samen met BIVV de app "Smart Drivers"

"Smart Drivers is een alomvattend project van Baloise Insurance om jongeren stapsgewijs te begeleiden om een veilige chauffeur te worden. Het bestaat uit een online platform en een bijhorende applicatie die hun rijgedrag meet. Smart Drivers begeleidt de jongeren op weg naar het rijbewijs.

Smartdrivers
Het theoretisch rijbewijs
Op weg naar je praktisch rijbewijs
Op weg naar meer ervaring
Word een goede begeleider
17 jaar of ouder
18 jaar of ouder
18 jaar of ouder
Minstens 8 jaar je rijbewijs
Wetgeving examen
examen
Wetgeving examen
Tips en tricks rond ervaring
Fris je kennis op
Voorbereiding theorie
Voorbereiding rijexamen
Aankoop eerste wagen
Monitor je eigen rijgedrag
Online oefenen
Meet je rijgedrag met de app
Meet je rijgedrag met de app
Pedagogische vaardigheden
Verzamel badges
Verzamel badges
Verzamel badges
Help je kind autorijden
Word beloond
Word beloond
Word beloond
 

Het jongerenplatform

Op het jongerenplatform worden jongeren eerst op weg gezet naar het theoretisch examen. Ze krijgen een antwoord op de vraag hoe de wetgeving in mekaar zit en hoe ze best hun theoretisch examen kunnen voorbereiden. Na het theoretisch examen is er een module die hun begeleidt tijdens de periode van het voorlopige rijbewijs. Dit gebeurt onder andere aan de hand van handige instructievideo's. Zo kunnen de jongeren zich optimaal voorbereiden op het praktisch rijexamen.

Na het theoretisch examen kunnen ze ook al gebruik maken van de Smart Drivers applicatie. Die meet hun rijgedrag aan de hand van een aantal parameters (optrekken, remmen, bruuske manoeuvres, gebruik van smartphone in wagen,ect). Na elke rit krijgt de chauffeur feedback over zijn rit. Goeie chauffeurs worden beloond met badges en ze kunnen zelfs prijzen winnen. Na het behalen van het rijbewijs kunnen de jongeren deze applicatie natuurlijk verder gebruiken.

Het platform voor de ouders

Smart Drivers is uniek omdat het ook ondersteuning biedt aan de begeleiders, meestal de ouders. Zij kunnen hun kennis van het verkeersreglement opfrissen, maar krijgen ook gericht advies hoe zij best hun kinderen kunnen begeleiden. Het Smart Drivers project is een samenwerking tussen het BIVV en zijn partners Baloise Insurance, Q8, Recytyre en Volvo Cars.

Autoverzekering voor jongeren bij Baloise Insurance

Baloise Insurance verzekert jonge bestuurders op hun naam en als hoofdbestuurder, als ze bij hun ouders wonen en die reeds klant zijn bij de maatschappij.

- Geen beperking op het vermogen van het voertuig

- Omnium dekking mogelijk

Kortingen tot -45% worden zelfs aangeboden indien de ouders meer dan 3 verschillende contracten hebben.

Als u reeds 3 jaar reed zonder ongeval, kan u uw wagen op uw eigen naam verzekeren zonder bij uw ouders te moeten wonen. Als u 3 andere contracten afsluit, kan u genieten van een korting tot 45% op uw premie van de BA en/of Omnium autoverzekering.