Beobank assurance auto


Beobank lanceert zijn autoverzekering

Beobank lanceert zijn autoverzekering

Om zijn verzekeringsaanbod uit te breiden verbindt Beobank zich aan Partners Verzekeringen. En één van de nieuwe producten die uit dit partnership ontstonden is de autoverzekering.

Dit nieuwe aanbod ontstond na de verwerving van Beobank en Partners door Crédit Mutuel du Nord.

Sinds eind oktober 2017 zijn de BA Auto, de 3 formules voor omnium autoverzekering en de bijstand van Beobank beschikbaar via de kantoren van de bank.

De bank steunt hiervoor zowel op de formules van Partners Verzekeringen, een Belgische maatschappij die in 1986 werd opgericht, als zijn eigen team voor beheer van schadegevallen (Constatel), en zijn bijstandsformule Mondial Assistance.

Kortom, op reeds bestaande samenwerkingen met heel wat ervaring in het vak.

De troeven van de Beobank autoverzekering

  • De formule mini-omnium plus die de totaalschade omvat, situeert zich tussen de mini-omnium en de volledige omnium.
  • De Bob Garantie.
  • Een kilometertarief.

Als u nu een offerte wil bekomen, neemt u contact op met een Beobank kantoor in uw buurt. Momenteel is er nog geen module voor een online simulatie van de premie voor de autoverzekering beschikbaar.

Officieel optreedt als agent voor deze maatschappij en niet als verzekeringsmaatschappij met zijn eigen tarieven.

Momenteel is er nog geen module voor een online simulatie voor de premie van de autoverzekering.

We stelden enkele vragen aan de woordvoerder van Beobank in België, Sandrine Roberti de Winghe, die er graag op wou antwoorden.

Zal het tarief hetzelfde zijn als bij Partners Verzekeringen? (We veronderstellen van wel).

De technische premie is vergelijkbaar, maar dat geldt niet noodzakelijk voor het globale tarief, omwille van andere bemiddelingsmodellen. Algemeen kan je stellen dat we met de lancering van de autoverzekering voldoen aan de belangrijkste behoeften van de Belgen op vlak van verzekeringen, die op zoek zijn naar een competitieve prijs, een uitgebreide dekking en gepersonaliseerde contacten.

Zal u op termijn een online prijsberekening aanbieden of niet ?

We hebben de ambitie om op termijn onze klanten online verzekeringsdiensten aan te bieden. Beobank maakte de keuze om progressief zijn intrede op de verzekeringsmarkt te maken. Met het aanbod dat we vandaag lanceren, dekken we de belangrijkste behoeften van de Belg op vlak van verzekeringen. De behoeften van onze klanten evolueren natuurlijk constant en we willen daar ook in de toekomst aan voldoen, eveneens door ons aanbod en onze online diensten aan te passen.

Is het product verschillend? En zo ja, voor welke aspecten ?

Het product is vergelijkbaar maar Beobank is een bank in volle groei die de ambitie heeft zijn klant te begeleiden in elke fase van zijn leven, van zijn geboorte tot zijn pensioen, met bancaire en niet-bancaire producten. De verbreding van ons verzekeringsaanbod in het kader van deze filosofie laat de klanten toe hun portefeuille bank- en basisverzekeringsproducten bij ons te centraliseren.

Zal de acceptatiepolitiek gelijkaardig zijn (o.a. voor jongeren) ? De acceptatiepolitiek is inderdaad gelijkaardig.

Over Beobank :

Beobank NV/SA is een Belgische bank, een filiaal van de Groupe Crédit Mutuel Nord Europe, die gepersonaliseerde producten en diensten voor particuliere klanten, zelfstandigen en kleine ondernemingen aanbiedt. Beobank beschikt over een netwerk van 230 verkooppunten (eigen kantoren en onafhankelijke agenten) die de klanten bijstaan in de realisatie van hun persoonlijke en professionele projecten via flexibele en innoverende betalingsoplossingen en formules voor sparen, kredieten, verzekeringen en beleggingen. Deze producten en diensten zijn steeds gebaseerd op waarden van verantwoordelijkheid en respect. Beobank telt vandaag 620.000 klanten en stelt 1.500 personen tewerk in België.

Over Partners Verzekeringen

Partners Verzekeringen SA is een Belgische verzekeraar die in 1986 werd opgericht en deel uitmaakt van de Groupe des Assurances du Crédit Mutuel sinds 2006. Met meer dan 30 jaar expertise en kennis in de verzekeringsproducten niet-leven legt Partners als directe verzekeraar een standvastigheid voor op de Belgische markt met een portefeuille van meer dan 200.000 contracten, voornamelijk voor de familiale, brand- en autoverzekeringen, die via zijn eigen netwerk van 24 kantoren worden verkocht.