AG Insurance assurance auto


Korting in Omnium geldig tot en met 30.06.2015

Omnium met korting

Tot en met 30/06 kunt u een premievermindering genieten op Pack Omnium+ en Pack Occasium+ of de Flexi-vrijstelling '0 EUR' aan de prijs van de Vaste Vrijstelling.

Bedraagt uw Bonus-Malusgraad -2, -1, of 0? In dat geval bent u een goede bestuurder.

Wat voor u de deuren opent op exclusieve kortingen in omnium.
Uw Pack Omnium+ of Pack Occasium+ voor de helft van de prijs gedurende 1 jaar.

Pack Omnium+ is de ideale aanvulling bij de omniumverzekering van uw nieuwe wagen.
Met onder meer 24 maanden zonder waardeverlies, evenals een vergoeding van de vervoerde voorwerpen in geval van een verzekerd schadegeval of diefstal van uw wagen.

Pack Occasium+ vult dan weer de omniumverzekering van uw tweedehandswagen aan.
Met onder meer 12 maanden zonder waardeverlies en de terbeschikkingstelling van een vervangwagen als uw voertuig niet door de technische controle is geraakt (rode kaart).

Of de Flexi-vrijstelling '0 EUR' aan de prijs van de Vaste Vrijstelling gedurende 1 jaar.

Als u kiest voor de Flexi-Vrijstelling ‘0 EUR’, wordt er geen vrijstelling toegepast als u in botsing komt met een ander voertuig (al dan niet in fout) of met een voetganger en deze derde de botsing schriftelijk bevestigt. In dat geval zijn er geen kosten voor uw rekening!

In de andere gevallen wordt de Vaste Vrijstelling toegepast.

Als u kiest voor de Vaste Vrijstelling, betaalt u een lagere premie en kent u altijd het bedrag dat bij ongeval wordt toegepast.

Aanbod onder voorwaarden. Geldig van 05/01/2015 tot en met 30/06/2015 bij de onderschrijving gedurende deze periode van een autoverzekering Toerisme en Zaken (Luxe en gemengd, gemengd gebruik, minibus of 4x4) door klanten met BM -2 tot 0, buiten tarificatiebureau en buiten vloot.
Voor het aanbod ‘50% korting op Pack Omnium+ of Pack Occasium+‘, onderschrijving van een Top Omnium (minstens Multirisk) met Pack Omnium+ of een Top Occasium met Pack Occasium+.
Voor het aanbod ‘50% korting op Pack Omnium+ of Pack Occasium+’, geldig voor de klanten BM -2 tot 0, en maximum 1 schadegeval in fout gedurende de laatste 3 jaar. Voor het aanbod ‘Flexi Vrijstelling 0 EUR voor de prijs van de Vaste Vrijstelling (Basis)’, onderschrijving van een Top Omnium met afschrijvingsformule Excellence voor een nieuw voertuig van minder dan 2 jaar oud. De aanvaardingsvoorwaarden voor Pack Omnium+ en Pack Occasium+, alsook voor Flexi Vrijstelling 0 EUR, blijven van toepassing.