autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

Deze aanbieding verloopt over
TIJDELIJKE PROMO
ING autoverzekering

Tot 3 maanden gratis met promocode "CAR2022" geldig tot

Hoe profiteer je van tot 3 maanden gratis?

Sluit voor 27 maart 2022 een ING Autoverzekering
Gebruik de promocode CAR2022
Hou je je contract nog een jaar langer? Dan profiteer je van een gratis maand op de premies van je tweede verzekeringsjaar, wat overeenkomt met een korting van 8,4%.

Goed om te weeten ?

Tijdens je online simulatie zal enkel de "2 maanden gratis" (geldig voor het eerste verzekeringsjaar) zichtbaar zijn. Kies je ervoor om na het eerste jaar je ING Autoverzekeringscontract te behouden, dan wordt de korting van 1 maand gratis geldig voor het tweede verzekeringsjaar automatisch toegepast. Dit staat ook in de aanvullende clausule van de bijzondere voorwaarden van je contract.

*Actie geldig voor elke inschrijving op een nieuw jaarcontract van de ING Autoverzekering tussen 14/02/2022 en 27/03/2022 inbegrepen, met de promotiecode CAR22, onder voorbehoud van aanvaarding van je dossier door de verzekeraar en wederzijds akkoord. De actie 'tot 3 maand gratis' is van toepassing op alle waarborgen binnen de ING Autoverzekering en werkt zoals hierna beschreven. Twee maanden gratis zijn geldig op de premies van het eerste verzekeringsjaar, bij maandelijkse of jaarlijkse betalingen, wat overeenkomt met een korting van 16,7%. Bij behoud van de ING Autoverzekering, is er een korting van √©√©n maand van toepassing op de premie(s) van het tweede verzekeringsjaar- bij maandelijkse of jaarlijkse betalingen, wat overeenkomt met een korting van 8,4 %. Het tweede verzekeringsjaar sluit zonder onderbreking aan op het eerste verzekeringsjaar hierboven vermeld. Het is niet verplicht om de verzekering gedurende twee jaar te behouden om de korting te krijgen die van toepassing is op het eerste jaar. De korting is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen en wordt onmiddellijk verrekend in je premie. Dit zonder verplichting om een ING Autolening aan te gaan of andere financi√ęle dienst van ING af te nemen.

 
 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 03.07.2022
   
 
Lijst van de tijdelijke promoties
  Promo Yuzzu
  Promo Corona Direct
  Promo Ethias
  Promo Federale verzekeringen
  Promo Partners verzekeringen
  Promo Axa
  Promo AG Insurance
  Promo Argenta
  Promo Belfius verzekeringen
  Promo DVV verzekeringen
  Promo ING verzekeringen
  Promo P&V verzekeringen