Pv assurance auto


De maatschappij P&V lanceert een omnium waarvan de premie zakt in functie van de leeftijd van de wagen

P&V verzekeringen biedt vanaf deze maand een full omnium autoverzekering aan met een premie die elk jaar daalt voor voertuigen ouder dan 2 jaar

Dit is een primeur voor België. Deze innovatie is een antwoord op de wens van de verzekerden om hun full omnium 3 tot zelfs 6 jaar te behouden.

Het einde van een onrechtvaardigheid

Heel wat automobilisten, waaronder u en wij, begrijpen niet waarom de premie van hun omnium autoverzekering jaar na jaar ongewijzigd blijft, terwijl na een ongeval de tussenkomst van de verzekeraar elk jaar geringer wordt, op zijn minst bij een totaalverlies.

U kan uw Omnium autoverzekering behouden gedurende 3,4,5 jaar of zelfs langer tegen een lagere prijs

atuurlijk wil iedereen zijn omnium jaren behouden, maar omwille van het kostenplaatje gebeurt dat niet en behoudt men de omnium ten hoogste 2 à 3 jaar gemiddeld.

Op dat moment kiezen de meeste mensen voor de mini-omnium of nog enkel voor de autoverzekering “burgerlijke aansprakelijkheid”. Maar in dat geval bent u niet meer verzekerd voor materiële schade aan uw eigen voertuig…

Een Omnium waarvan de prijs na 2 jaar daalt met 5% per jaar

Met zijn nieuwe autoverzekering biedt de P&V Groep de oplossing: een unieke full omnium autoverzekering voor wagens ouder dan 2 jaar.

Deze nieuwe autoverzekering waarvan de premie is berekend op basis van de reële waarde van het voertuig is uniek op de Belgische markt. Dit laat de klanten toe hun wagen langer full omnium te verzekeren, dankzij een degressieve premie diet zakt in functie van de leeftijd van de wagen. De verezkerde waarde zal elk jaar bekend zijn op de vervaldatum van het contract, wat de klant een volledige transparantie biedt.

1.000.000 Belgen betrokken

Volgens P&V autoverzekering was de gemiddelde leeftijd van het Belgische wagenpark in 2015 iets meer dan 9 jaar. 16% van het park was jonger dan 2 jaar (11% voor enkel particulieren), 23% tussen 2 en 5 jaar (20% voor enkel particulieren) en 31% tussen 5 en 10 jaar (34% voor enkel particulieren).

Het aanbod met de degressieve omnium van P&V geldt voor alle wagens ouder dan 2 jaar. Voor bestelwagens is dit aanbod geldig vanaf het eerste jaar.

Korting van 5% voor voertuigen uitgerust met rijhulpsystemen

Naast de degressiviteit van de omnium premie, heeft deze verzekering nog andere troeven. De klanten vinden het ook belangrijk dat de verzekeraar rekening houdt met de investeringen die ze doen om de veiligheid van hun voertuigen te verhogen.

En dat is logisch: een veiliger voertuig op de weg kost de verzekeringen minder omdat het minder ongevallen veroorzaakt. Punt.

In dit kader biedt P&V Verzekeringen een bijkomende korting op de premie wanneer het voertuig is uitgerust met technologie die de veiligheid verhoogt (Automatic Emergency Braking, Lane Departure Warning System, Driver Drowsiness Detection).

Niets dan voordelen voor de automobilistenn dus !

Bron : persbericht P&V Verzekeringen van 19/02/2016