Pv assurance auto


P&V Verzekeringen krijgt een nieuw kleedje en berekent uw premie online

Reeds enkele weken maakt de maatschappij P&V Verzekeringen promotie voor zijn nieuwe internet website

Hij bevat veel meer informatie dan de vorige en laat iedereen toe online zijn premie voor een autoverzekering te berekenen.

P&V

Een online berekening van mijn premie ?

P&V Verzekering biedt vanaf nu een simulatie in 4 stappen aan die toelaat een offerte op maat voor uw autoverzekering bij een P&V-agent te bekomen.

Deze gepersonaliseerde offerte belet niet om achteraf beroep te doen op een persoonlijk en professioneel P&V-advies bij u in de buurt.

Een waaier aan informatie opgesteld in een taal die echt voor iedereen begrijpelijk is

De nieuwe site staat vol informatie in een vraag-antwoord-vorm die zeer begrijpelijk is, in tegenstelling tot de praktijken van andere verzekeraars die net sommige zaken van hun verzekeringen willen vertroebelen.

Een site die u ook op uw smartphone kan raadplegen

P&V maakte een website die perfect is aangepast voor gebruikt met een smartphone: dat is nog makkelijker voor u.

Wat zijn de sterke punten van P&V voor de autoverzekering ?

  • BOB-dekking is inbegrepen en gratis bij de basis BA
  • 2 jokers voorzien na een ongeval
  • gratis vervangwagen, ook in fout
  • gratis gespreide betalingen (maandelijks of driemaandelijks) als u bij P&V naast uw autoverzekering ook een familiale en een brandverzekering afsluit
  • beperkte impact op de BA auto premie na een ongeval
  • jonge bestuurders genieten van een oproepsysteem bij een ongeval, genoemd "Go Box". Dit laat ook toe de wagen te lokaliseren na diefstal.

Als un nog steeds een voordeliger online aanbod voor uw autoverzekering zoekt, nodigen we u graag uit op onze pagina's waar online autoverzekeringen vergeleken worden.

Wie is P&V Verzekeringen ?

P&V Verzekeringen is een 100% Belgische coöperatieve verzekeringsmaatschappij die in 1907 werd opgericht. Zij heeft meer dan 100 jaar ervaring in deze sector.