default assurance auto


Touring Verzekeringen vindt een nieuw kantoorconcept uit dat het midden houdt tussen WEB en persoonlijk advies

Touring Verzekeringen (TATV), leider op de Belgische markt van directe verzekeringen, heeft zopas zijn nieuw kantoor in Brussel, ‘Europa’, geopend. Naast de ‘Shop Touring Verzekeringen’ is het vooral een nieuw concept van een verkooppunt dat bezoekers de gunstigere tarieven voor autoverzekeringen via Internet aanbiedt, met indien nodig contact en persoonlijk advies!

Dit nieuwe concept aan de Handelsstraat 31 in Brussel is uniek, want het helpt de bezoekers de drempel te overschrijden om hun verzekeringen online af te sluiten en te profiteren van de gunstigere internet tarieven, maar toch te genieten van de hulp en het persoonlijk advies van de medewerkers van Touring Verzekeringen Hans Vranken - PDG van Touring Verzekeringen.

Als vandaag 64% van de prijsoffertes voortvloeien uit het internet (verder 15% via de 12 TATV-shops en 21% per telefoon), worden toch nog 36% van de polissen afgesloten in de shops, tegenover 29% per telefoon en 35% online.

Sinds enkele jaren krijgen de klanten van Touring Verzekeringen een korting van 20% aangeboden als ze de verzekeringspolis voor hun auto of motor online afsluiten. De opening van het nieuwe concept aan Handelsstraat in Brussel sluit perfect aan bij deze strategie.

Het beste van de twee werelden

De reglementering heeft betrekking op de volgende voertuigen (ongeacht of ze in België of in het buitenland zijn ingeschreven):

Dit nieuwe concept brengt e-commerce en face-to-face dienstverlening samen. Het laat de medewerkers van Touring Verzekeringen toe nog meer tijd te besteden aan de persoonlijke begeleiding van de bezoekers.

Als de bezoeker de nieuwe shop binnentreedt mag hij op een interactieve console de reden van zijn bezoek ingeven. Naargelang zijn keuze, wordt hij geleid naar:

De Smart Corner

Dit is een interactieve ruimte waar de bezoeker een prijsofferte voor zijn autoverzekering kan vragen op de website van Touring Verzekeringen. Meteen kan hij in contact komen met een medewerker van Touring Verzekeringen om zijn autoverzekering af te sluiten en geniet hij van een voordelig internettarief van -20%, met de garantie dat het gekozen product overeenstemt met zijn profiel en zijn behoeften.

Het telefoonhokje

De medewerkers van Touring Verzekeringen

De medewerkers van Touring Verzekeringen begeleiden de bezoekers actief bij elke stap. Wie reeds eerder contact had, kan indien gewenst ook bijkomende informatie bekomen. Het kan gaan om bezoekers die reeds een prijsofferte voor hun autoverzekering kregen en meer informatie wensen, of die een contract voor een woonverzekering of autoverzekering willen afsluiten, of die hun dekking willen aanpassen (bijvoorbeeld bij een wissel van auto).

Europa
Handelsstraat 31
Brussel.