default assurance auto


Touring Verzekeringen verwent de internauten: -20% op

Bij Touring Verzekeringen krijgt u het hele jaar door een korting van 20% op uw premie BA autoverzekering en op de Omnium, op voorwaarde dat u de offerte voor uw autoverzekering bij Touring uitsluitend online via de site www.touring-verzekeringen.be doet. Dat is eenvoudig en direct.

20% cash op uw autoverzekering en niet enkel het eerste jaar.

Deze korting van 20% wordt u toegekend voor de hele contractduur zoals dat aanvankelijk werd bepaald! Ze loopt elk jaar door zolang er geen wijzigingen van de garanties in het contract zijn. In ons voorbeeld hebben we alleen daardoor 82€ per jaar bespaard op BA autoverzekering.

Deze korting wordt u toegekend onder 2 voorwaarden: u mag nog geen klant zijn bij Touring Verzekeringen, en u moet uw aanvraag online doen (dus niet per telefoon, post of kantoor).

Voorbeeld van de autoverzekeringspremie bij Touring Verzekeringen

Voorbeeld voor een VW Golf IV TDI 1.6 TDI met 77 kW voor een zeer goede bestuurster in Waals-Brabant.

Als de aanvraag gebeurde via telefoon, post of kantoor 402€.

Als de aanvraag gebeurde via Internet
(de afsluiting gebeurt vervolgens via telefoon, post of kantoor) 326€ / 82 € bespaard !

Als de aanvraag gebeurde via Internet
+ u rijdt minder dan 15.000 km/jaar 295€

Als de aanvraag gebeurde via Internet
+ u rijdt minder dan 10.000 km/jaar 260€

* Voor een bestuurster van 46 jaar, werknemer en gehuwd, met bonus-malus 0 die rijdt met een Golf VI 1.6 TDI (diesel) van eind 2012 met een vermogen van 77 kW, die woont in Court-Saint-Etienne in Waals-Brabant, en die jaarlijks 9.000 km, 14.000 km of 20.000 km aflegt.

Met de 20% internetkorting behoort Touring bij de minst dure maatschappijen

In onze vergelijking van tarieven van de BA autoverzekering van mei 2014 voor een Golf bestuurd door een zeer goede chauffeur, zit Touring in de kopgroep. En als u minder dan 10.000 km of 15.000 km per jaar aflegt, scoort Touring Verzekeringen zelfs bijna de eerste plaats dankzij de gecumuleerde kortingen: u kan, afhankelijk van uw profiel, tot 35% korting bekomen op het basistarief van de autoverzekering. Bekijk alle kortingen op autoverzekeringen bij Touring.

U kan vervolgens het contract afsluiten in een kantoor

Eens uw aanvraag via internet gebeurde, kan u het contract naar keuze afsluiten online, op een kantoor of per post: aan de keuze, uw korting blijft steeds behouden.

Verrassing: de Joker werd aangeboden in ons geval

Bovendien geniet u misschien net als wij van de ‘safe driver bonus’: uw eerste ongeval in fout is gratis, d.w.z. dat uw bonus op 0 blijft (als dat reeds het geval was) en dat u daarnaast de laagste premie behoudt aangezien ze niet verhoogd!

In het slechtste geval moet u een bonus-malus 0 hebben en geen ongeval in fout hebben gehad gedurende de laatste 2 jaar. Dat is erg gul, want de meeste maatschappijen laten u 5 jaar wachten.

Lichte stijging na een ongeval in fout

Na deze simulatie merkt u zelf de samenhang tussen een ongeval in fout en het bedrag van de premie van uw autoverzekering. De impact van een ongeval op uw premie blijft beperkt: voor een bonus-malus 5 (5 bijkomende punten na het ongeval, uw aanvankelijke bonus-malus was 0) wordt uw premie 400€ of 58€ meer.

Gedetailleerde informatie online over autoverzekering:

Op de website vindt u een precieze omschrijving van de diensten en garanties die in uw contract voorzien zijn. Zo omvat het BA autoverzekeringscontract meteen ongevalsbijstand, gratis takeling, een vervangwagen (onder voorwaarden en afhankelijk van de gekozen formule). Hetzelfde geldt voor de Omnium.

De online simulatie, zonder verplichting van uw kant, kan leiden tot het afsluiten van het contract, als u dat wenst, maar uiteraard bent u tot niets verplicht.

Het is zeer eenvoudig een offerte bij Touring Verzekeringen te bekomen. Aarzel niet om naar www.touring-verzekeringen.be te surfen.