Corona Direct assurance auto


Corona Direct de nieuwe formule Mini-Omnium +

Deze directe verzekeraar biedt vanaf nu een uitgebreidere Mini-Omnium aan die een schadeloosstelling voorziet bij totaalverlies (voertuig vernield of gestolen): de Mini-Omnium+

Deze nieuwe formule biedt bovenop de basis Mini-Omnium de terugbetaling bij totaalverlies. Dat is vooral interessant voor recente voertuigen, waarvoor u de full omnium niet meer nodig of te duur vindt.

Bijvoorbeeld voor wagens tussen 3 en 5 jaar waarvan de waarde nog zeer hoog is of waarvoor u nog een krediet afbetaalt, maar waarvoor u de garantie voor materiële schade (herstelling bij een ongeval in fout) wil laten vallen om te besparen.

Deze formule Omnium voor tweedehands maar zonder de garantie materiële schade wordt reeds aangeboden door Ethias (Omnium Plus), Touring Verzekeringen (Omnium Essentium) en AG Verzekeringen (Top Occasium).

Hier vindt u een overzicht van de dekkingen van de verschillende formules:

Wist u dat?

Corona Direct vooral bekend is voor zijn kilometerverzekering, maar weet u dat u ook voor een klassieke autoverzekering terecht kan bij Corona Direct? Ze zal u worden aangeboden als u veel kilometers aflegt.

Bij Corona Direct u vrij bent te vertrekken wanneer u wil? Corona Direct is inderdaad de enige Belgische verzekering waarbij u maandelijks kan opzeggen. Het is dus niet nodig de vervaldag af te wachten zoals bij de andere verzekeraars.