default assurance auto


Een grote makelaar met 21 kantoren berekent uw autoverzekering online : aantrekkelijke prijzen

Het grootste makelaarskantoor voor particulieren, dat 21 verkooppunten in België heeft en 38 miljoen euro aan commissies waard is, levert u het beste aanbod voor de premie van de BA autoverzekering online en/of op kantoor.

Er bestaan natuurlijk al vergelijkingssites, zoals de onze, die reeds toelaten een gelijkaardig aanbod te verkrijgen.

Wilink

Wat hier echter nieuw is, is dat deze dienst van de makelaar zelf komt en dat hij u de keuze laat: het contract op afstand afsluiten of na een persoonlijke ontmoeting op kantoor.

We hebben de simulatie voor een autoverzekering gedaan via de site van Wilink

Er worden twee offertes van een premie voorgesteld: online of op kantoor. De voorgestelde online premie voor een autoverzekering is aanzienlijk goedkoper; het verschil bedraagt enkele tientallen euro’s.

Wilink Simuleren online

Onze mening over het tarief dat Wilink voorstelt voor een verplichte BA autoverzekering

We gaven de gegevens in van een modelbestuurder die geen enkel ongeval had, een lange rijervaring heeft, rijdt met een VW Golf VI van 77 kW en woont in een kleine gemeente.

Wilink stelt een premie van 343€/jaar voor: dat is voordelig, rekening houdend met het feit dat in onze vergelijking van de BA autoverzekeringen slechts 4 van de 13 maatschappijen beter doen.

Prijs de BA autoverzekering
Autobedrijven Prijs
ING 334€
Argenta 297€
Athora 320€
Yuzzu 326€
Wilink met afstandsbediening 343€
Wilink op kantoor 372€
Ethias 348€
Federale verzekeringen 362€

Prijsvoorbeeld gebaseerd op een bestuurster van 46 jaar, werknemer, met bonus-malus 0 (of -2) die rijdt met een VW Golf VI 1.6 TDI (diesel) van eind 2012 met een vermogen van 77 kW, woont in Court-Saint-Etienne in Waals-Brabant en 20.000 km/jaar aflegt (dat stemt overeen met gemiddeld kilometeraantal van dieselwagens in België).

Vervolgens kan u, als u dat wenst ingaan op het aanbod van de autoverzekering, online of via één van hun kantoren.

Noteer wel dat u niet weet met welke verzekeringsmaatschappij het contract werd afgesloten. In ieder geval niet onmiddellijk.

Over Wilink

Wilink ontstond door de fusie van BFO-Elitis en FINB. Deze makelaar is pas sinds december 2014 actief. Hij beweert de vierde plaats in te nemen na Marsch, Van Breda en AON, allemaal makelaarsvennootschappen die voornamelijk gericht zijn op bedrijven en professionele verzekeringen… Het is momenteel het enige netwerk van makelaars dat online simulaties aanbiedt voor autoverzekeringen voor particulieren.

Wilink Insurance SA

Boudewijn I-laan 25
1348 Leuven, België

tel: 010 48 01 30

FSMA n° 012705 A
BCE 0403.275.718 RPM Nivelles

Wilink Insurance NV maakt deel uit van de Holding Wilink NV.