autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

Deze aanbieding verloopt over
TIJDELIJKE PROMOTIE
Belfius autoverzekering

Belfius biedt u de eerste 2 maanden cadeau als u afsluit voor

Tijdelijke kortingen op de Belfius Car-autoverzekering

Geldig op welke waarborgen ?

Deze commerciële actie is geldig op alle nieuwe Belfius Car-polissen (vierwielers) afgesloten tijdens de actieperiode, van 1 januari 2022 tot en met 31 maart 2022 inbegrepen.

Belfius Car-autoverzekering ? Met deze verzekering kunt u met een gerust hart de weg op. Daarnaast sluit je met een paar klikken online of direct vanaf je smartphone een verzekering af. En ook als u schade hebt, kan u ze eenvoudig aangeven via uw smarpthone.

Van verplichte autoverzekering tot opties op maat

Met de Belfius app-nomale autoverzekering, u kunt uw autoverzekering eenvoudig aanpassen, afhankelijk van of het nu een nieuwe of gebruikte voertuig is. Met een Belfius-autoverzekering, volgens uw rijgedrag profiteert u van voordelen en kortingen (zoals bijvoorbeeld: korting als je weinig rijdt, of als je ecologisch rijdt,...).

Beloningen voor goede bestuurders ?

Hebt u 5 jaar long geen ongeval in fout terwijl u bij Belfius verzekerd bent, dan ontvang je een Fidelity Award. Dat betekent dat uw bonus-malus niet stijgt na een 1e ongeval in fout. Dit gebeurt automatisch, u hoeft hier zelf niets voor te doen.

Hebt u meer dan 15 jaar rijervaring en geen ongeval in fout de laatste 5 jaar, dan geniet u bij het afsluiten van uw polis tot 50% korting op uw premie Burgerlijke Aansprakelijkheid.

Als u jonge bestuurders bent ?

Jongeren die ervaring hebben als bestuurder in een Belfius-autoverzekering van de ouders worden vanaf het begin beloond met een lagere premie.

Rijd je weinig ?

>Rijdt u minder dan 17.500 km/jaar met een ecologische wagen met een CO2-uitstoot die maximaal 135gr/km* is, dan kan u profiteren van een CO2-korting tot -15% op uw basispremie!

Voorwaarden

**Aanbod geldig voor alle nieuwe Belfius Car-polissen (vierwielers) die worden afgesloten tussen 1 januari 2022 en 31 maart 2022, onder voorbehoud van de aanvaarding van uw risico door Belfius Insurance NV.
 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 03.07.2022
   
 
Lijst van de tijdelijke promoties
  Promo Yuzzu
  Promo Corona Direct
  Promo Ethias
  Promo Federale verzekeringen
  Promo Partners verzekeringen
  Promo Axa
  Promo AG Insurance
  Promo Argenta
  Promo Belfius verzekeringen
  Promo DVV verzekeringen
  Promo ING verzekeringen
  Promo P&V verzekeringen