autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be


belfius autoverzekeringBelfius : 2 maanden gratis app-normale autoverzekering

09.05.2020

Aanbod verlengd tot 31 augustus 2020 krijgt twee maanden gratis Belfius autoverzekering op de eerste totale jaarpremie, ongeacht de waarborgen, voor elke nieuwe verzekeringspolis van Belfius Car die werd afgesloten voor 31.08.2020.

>> Gratis offerte aanvragen

De app-normale autoverzekering van Belfius, is beschikbaar sinds vorig jaar, zowel voor nieuwe wagens als voor tweedehandswagens. Zij biedt de mogelijkheid om een gepersonaliseerde offerte tegen een voordelig tarief te krijgen in minder dan 2 minuten, waarna meteen de overeenkomst kan worden ondertekend op het scherm van de smartphone.

Een offerte voor uw autoverzekering ontvangen?U kent meteen uw premie als u uw nummerplaat of een foto ervan ingeeft. Meestal volstaan enkele basisvragen. Uw contract wordt verstuurd via de Belfius-app. Zo ontvangt u een voorstel tot verzekering binnen de 2 minuten.

Het contract afsluitengebeurt door de plaatsing van uw beveiligde handtekening met uw vinger op het scherm van uw smartphone.

Het schadeattest opgesteld door uw vorige verzekeraar kan op de Belfius-app opgeladen worden.


Van een ongeval tot de herstelling: alles verloopt in realtime via de Belfius-app.

  • Een ongeval ?U wordt door uw verzekeraar direct begeleid en geadviseerd per video, chat, mail of telefoon. U kiest zelfs de beste oplossing op dit moeilijke moment. Dankzij geolocalisatie kent de verzekeraar de plaats van het ongeval.

  • Een ongeval aangeven ?Enkele vragen oplossen via de buttons op uw scherm, verstuur een foto van de ongevalsaangifte (getekend door beide partijen) en uw dossier is onmiddellijk in behandeling.

  • Op elk moment uw schadedossier raadplegen en beheren :het versturen van eventuele ontbrekende documenten (bv. een proces-verbaal) wordt gemeld via de applicatie. De status van uw dossier kan u op elk moment op uw Belfius-app bekijken.

  • Er wordt meteen een afspraak bij een hersteller gemaakt.Uw app-normale autoverzekering wil u het leven eenvoudiger maken met de programmatie in de Belfius-app van de lijst van garages, hun Google locatie, de dichtstbijzijnde garage vanaf uw positie, het contactnummer.

  • Ook de opvolging van de herstelling aan uw wagen is voorzien.


Met deze ę app-normaleĽ autoverzekering innoveert Belfius en onderscheidt zich van zijn concurrenten door een digitalisering van het meest complete autoverzekeringscontract.

Een maximale en onmiddellijke klantentevredenheid is het motto van Belfius verzekeringen.

Aanbod geldig tot en met 31.08.2020 onder voorbehoud van de aanvaarding van het dossier
 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 16.01.2021
Corona Direct : Nu,20% korting op uw omniumsverzekering
Ethias : Tot 25% korting op uw autoverzekering
DVV Verzekeringen : 2 maanden cadeau op uw DVV autoverzekering Mobility