autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

 
Deze aanbieding verloopt over
PROMO AUTOSALON 2019
14.01.2019
touring autoverzekering

Touring : -10% op uw autoverzekering (op alle dekkingen)

Na aanleiding van het Autosalon 2019 geniet u bovendien van -10% maanden gratis autoverzekering tot 14.04.2019.


De persoonlijke autoverzekering van Touring Verzekeringen houdt rekening met uw profiel, uw wagen, uw behoeftes en gewooonten om u een nog scheper tarief te bieden.Wie ontvangt 10% korting?

Het voordeel is van toepassing op:

nieuwe autoverzekeringscontracten voor personenwagens en bestelwagens;
bestaande contracten voor personenwagens en bestelwagens waarbij een voertuigwijziging wordt doorgevoerd tijdens de looptijd van de promotie. Andere (wijzigingen van) bestaande autoverzekeringscontracten bij Touring Verzekeringen komen niet in aanmerking voor dit voordeel.

Toepassing van de saloncondities

Het onderschrijven van een nieuw autoverzekeringscontract of van een bijvoegsel bij een bestaand autocontract als gevolg van een voertuigwijziging geeft eenmalig recht op een 10% lagere premie.

Dit voordeel wordt enkel toegekend tijdens het eerste jaar van het contract en is van toepassing op de volgende dekkingen:

  • Burgerlijke aansprakelijkheid
  • Alle omniumformules: Mini Omnium, Omnium Essentium en Volledige Omnium
  • Alle bijstandsformules
  • Bestuurdersverzekering
  • Rechtsbijstand

Het voordeel zit reeds verrekend in het premiebedrag vermeld in de offerte. Het maandelijks of jaarlijks te betalen bedrag - afhankelijk van de gekozen betalingstermijn - is bijgevolg gedurende het eerste jaar verminderd met 10% ten opzichte van het reguliere tarief. Het voordeel wordt van toepassing vanaf het ingaan van de waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid bij Touring Verzekeringen of vanaf de eerstvolgende vervaldag van de waarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid in geval van een voertuigwijziging.

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere tijdelijke promoties.

Looptijd van de saloncondities

Het voordeel is van toepassing voor nieuwe autoverzekeringscontracten en bestaande contracten met voertuigwijziging, waarvoor een offerte aangevraagd wordt vanaf 14 januari 2019 tot en met 14 april 2019.

Bespaar tot 350€ op uw verplichte BA autoverzekering

U moet geen expert zijn: alle contracten voor een BA autoverzekering hebben dezelfde wettelijke basis: enkel de prijs en eventuele bijkomende diensten variëren. Vergelijk dus zeker de tarieven om elk jaar tot 300€ te besparen.

 
Publiciteit
 
 
 
Autosalon promo's op 20.07.2019
Dvv Verzekeringen : 2 maanden gratis op uw 1ste jaarpremie op alle garanties
Belfius : Geniet van 2 maanden gratis op uw 1ste jaarpremie
Partners : 2 maanden gratis* op alle waarborgen