autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

Mobly assurance au kilomètre

Mobly de kilometerverzekering met een dekking lichamelijke schade geldig voor alle transportmiddelen


Mobly duikt op in het Belgische landschap van de online autoverzekeringen op internet. Dit is een nieuwe Antwerpse start-up die als verzekeringstussenpersoon voor de maatschappij Baloise Belgium optreedt.

Mobly biedt een échte kilometerverzekering. Dit is een concurrent voor Corona Direct met als verschil naast de prijs, het feit dat de kilometerstand automatisch wordt meegedeeld door een toestelletje in uw auto, en dat een verzekering lichamelijke schade geldig is voor alle transportmiddelen (fiets, elektrische step, metro, trein, bus … ) en meteen inbegrepen is in de BA verzekering. Een betalende applicatie is voorzien die u toelaat uw afgelegde kilometers te bekijken, maar u eveneens info over de toestand van uw wagen geeft via dat toestelletje (Dongle), dat verbonden is met de boordcomputer van uw auto. Deze app laat u eveneens toe uw wagen te lokaliseren.

3 online stappen via mobly.be

 • 1. Prijsberekening ja
 • 2. Offerte ja
 • 3. Afsluiten Ondertekend aanbod per email

Hoe minder u rijdt, hoe meer u bespaart

Verzekering voor het aantal maandelijks afgelegde kilometers
Omnium: 36 maanden zonder waardevermindering van uw wagen
Verzekering lichamelijke schade in de basis-BA inbegrepen
U kan elke maand opzeggen
Online simulatie en gedetailleerde offerte
Toestel verplicht aansluiten op uw boordcomputer

Prijstabel van de autoverzekering van Mobly

Prijs van de BA autoverzekering voor maximum 4.000 km per jaar

Voor 4.000 km/jaar
 
Merk en model
Prijs BA auto
Prijs Full Omnium
Volkswagen Golf
85 Kw - Waarde : 20.479€ excl. BTW
208 €
376
Citroën C3
50 Kw - Waarde : 12.413€ excl. BTW
196 €
320 €
Dacia Duster
70 Kw - Waarde : 14.049€ excl. BTW
204 €
332 €
Ford Focus
88 Kw - Waarde : 23.677€ excl. BTW
208 €
392 €
BMW X3 2.0 d
120 Kw
- Waarde : 34.628 € excl. BTW
228
720 €

Prijs van de BA autoverzekering voor maximum 8.000 km per jaar

Voor 8.000 km/jaar
 
Merk en model
Prijs BA auto
Prijs Full Omnium
Volkswagen Golf
85 Kw - Waarde : 20.479€
excl. BTW
272 €
452
Citroën C3
50 Kw - Waarde : 12.413€
excl. BTW
248 €
340
Dacia Duster
70 Kw - Waarde : 14.049€ excl. BTW
264 €
364 €
Ford Focus
88 Kw - Waarde : 23.677€ excl. BTW
272 €
484 €
BMW X3 2.0d
120 Kw
- Waarde : 34.628 € excl. BTW
312
996 €

Prijs van de BA autoverzekering voor maximum 12.000 km per jaar

Pour 12.000 km / an
 
Merk en model
Prijs BA auto
Prijs Full Omnium
Volkswagen Golf
85 Kw - Waarde : 20.479€
excl. BTW
336
528
Citroën C3
50 Kw - Waarde : 12.413€
excl. BTW
300
360
Dacia Duster
70 Kw - Waarde : 14.049€ excl. BTW
324 €
396 €
Ford Focus
88 Kw - Waarde : 23.677€ excl. BTW
336 €
576 €
BMW X3 2.0d
120 Kw
- Waarde : 34.628 € excl. BTW
396
1.272 €

Sterke en zwakke punten van de autoverzekering van Mobly

PLUS

MIN

BA en Omnium autoverzekering tegen een voordelige prijs als u weinig rijdt
Lichamelijke schade van de verzekerde, zijn gezinsleden en huisdieren is automatisch verzekerd met de BA auto. En dat ongeacht het vervoermiddel: bus, step, fiets, skateboard, …
Het toestelletje dat in uw auto wordt geïnstalleerd verzendt automatisch elke maand uw kilometerstand naar uw verzekeraar
Kilometerverzekering: u betaalt in functie van de echt afgelegde kilometers
De online berekening van uw premie gaat eenvoudig als u het kenteken ingeeft. Online berekening, offerte en afsluiten van uw Mobly autoverzekering
  U kan elke maand uw contract beëindigen
Wordt duurder als u meer dan 10.000 km of 15.000 km per jaar rijdt (kilometerverzekering: hoe minder u rijd, hoe minder u betaalt maar ook het tegenover : hoe meer u rijdt hoe meer u betaald)
Een toestelletje (Dongle) moet permanent op uw wagen aangesloten zijn om uw kilometerstand te berekenen. U moet dat zelf doen en u bent er voor verantwoordelijk (waarde: 75€)

Met Mobly.be

berekent u de premie van uw BA autoverzekering in enkele minuten. Het gaat om een kilometerverzekering. Mobly is een filiaal van Baloise Belgium. Alles verloopt online, van de berekening tot de afsluiting van het contract. De online berekening van de prijs van uw autoverzekering wordt eenvoudiger met het ingeven van uw kenteken.

Een minpunt en een absolute voorwaarde om bij Mobly een kilometerverzekering te verkrijgen, is dat men in uw wagen een toestel mag plaatsen om de juiste aantal afgelegde kilometers te kennen.

Mobly gebruikt nieuwe technologieën met 5 smartphone applicaties ten dienste van uw mobiliteit (Texte Drive, Mobly Go, Cam on Road, Road skippers en Assisto).

Mobly Go is een gratis applicatie (IOS en Androïd) op uw smartphone. Staat u in panne ? Geef uw coördinaten en uw locatie in. U betaalt een vast bedrag en de bijstand vertrekt. Vervolgens kan u het traject van de depanneur tot bij u volgen. Deze app is beschikbaar in twee talen: Frans en Nederlands.

Hoe berekent MOBLY mijn premie?

Het gaat om een kilometerverzekering, de premie van de Mobly autoverzekering omvat twee delen:

Een maandelijkse vaste kost (die u elke maand betaalt, ook al rijdt uw wagen niet) :

 1. 12 €/maand voor een BA verzekering ;
 2. 27€/ maand voor een kleine Omnium ;
 3. 37 €/per maand voor een grote Omnium.

Als u bij Mobly gedurende een maand uw voertuig niet gebruikt, betaalt u voor die maand enkel de vaste maandelijkse kost. U betaalt dus enkel wat u nodig heeft.

Een persoonlijke prijs per kilometer, berekend in functie van een combinatie van factoren.

De verzekeraar achter het merk Mobly is Baloise Insurance. Dit zijn de criteria:

 1. Het “schadeverleden”: vroeger hanteerden alle verzekeraars dezelfde schaal, die beter bekend was als het bonus-malus systeem. Vandaag mogen de verzekeraars hun eigen systeem gebruiken, maar in de praktijk komt het in grote mate overeen met het oude bonus-malus systeem. Om het risico te kunnen evalueren gebruikt de verzekeraar de gegevens relatief aan de schadegevallen die de voorbije 5 jaar plaatsvonden. Die gegevens zijn opgenomen in een schade-attest dat u altijd kan vragen aan uw verzekeraar. De graad die een beginnende bestuurder krijgt toegewezen en de manier waarop de aan- of afwezigheid van een schadegeval wordt gecompenseerd, kan variëren van de ene verzekeraar tot de andere. Die verschillen kunnen belangrijk zijn bij de bepaling van de startpremie, maar ook in de loop van het contract bij een ongeval in fout.
 2. Hoe hoger het vermogen van het voertuig (kilowatt), hoe hoger de premie.
 3. Privégebruik (= goedkoper) of professioneel gebruik (= duurder) van het voertuig.
 4. De leeftijd van de bestuurder is een factor, die rekening houdend met de meestal relatief hogere premie voor jongeren, beïnvloed kan worden door de verplichte plaatsing van de DONGLE bij Mobly.
 5. Het beroep van de bestuurder.
 6. De woonplaats van de bestuurder.

Wie is Mobly ?

Mobly is een digitale start-up die in oktober 2017 werd gelanceerd, een Belgisch mobiliteitsplatform ten dienste van Baloise Insurance. Zijn partners zijn Europ Assistance, Carglass, Auto 5 en Telenet. Aanvankelijk lanceerde Mobly twee diensten voor automobilisten : Mobly-Go, een pechverhelpingssysteem, en online tools voor eigenaar van een tweedehandswagen (waardebepaling, faciliteiten voor de aankoop-verkoop van tweedehandswagen).

Sinds kort biedt Mobly zijn kilometerverzekering aan. Dit is een directe verzekering die uiteraard volledig online wordt afgehandeld. Het reëel afgelegde aantal kilometers wordt direct naar de verzekeraar gestuurd via een controle-eenheid (DONGLE) die in uw wagen is geplaatst. Dit betekent dat MOBLY (waar Baloise achter zit) uw trajecten en uw snelheid opvolgt. De jongeren kunnen zo punten verdienen, en de Dongle kan beschouwd worden als een instrument voor preventie en training van de rijvaardigheid.

Motorverzekering bij Mobly ?

De depannagebijstand Mobly Go geldt uiteraard ook voor scooters en motoren. Uniek bij Mobly : de BA autoverzekering per kilometer van Mobly dekt uw lichamelijke schade, ongeacht uw transportmiddel: bus, fiets, step. En dat is niet alles, wat uw kinderen en partner zijn ook gedekt voor de lichamelijke schade die ze oplopen tijdens hun verplaatsing. Heel uw gezin is dus gedekt.

De traditionele BA autoverzekering van Baloise omvat ook tweewielers. Het is hetzelfde verzekeringscontract. Maar de online kilometerverzekering van Mobly is enkel van toepassing op auto’s, geen motoren.

News over Mobly kilometerverzekering :

29.04.2019
Mobly lanceert een kilometerverzekering in België
 
 
 
 
  Publiciteit