autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

19.06.2020
 

Rijhulpsystemen?

Tot - 15% op uw premie BA auto of BA auto + omnium / omnium 24+

U rijdt 100% elektrische?

Tot - 30% op uw premie BA auto of Ba auto + omnium / omnium 24+

 
Of uw auto nieuw is of tweedehands, met rijhulpsystemen en de goede raad van uw makelaar over uw autoverzekering, rijdt u geruster. En krijgt u kortingen op uw premie:

uw voertuig heeft 2 of 3 systemen ?

 

uw voertuig heeft 4 systemen ?

- 10 %
- 15%
op uw BA auto
op uw BA auto
op uw BA auto + omnium/omnium 24+
op uw BA auto + omnium/omnium 24+
Aanbod onder voorwaarden geldig van 9/12/2019 tot en met 30/09/2020, voor elke nieuwe zaak of vervanging van voertuig in een bestaand contract bij het afsluiten van de dekking BA of de dekkingen BA + omnium of BA + omnium 24+. Voor een voertuig (wagen, minibus of mobilhome 3,5T) - voorzien van rijhulpsystemen die oorspronkelijk ingebouwd zijn - voor privé - of professioneel gebruik waarvan de bestuurder minstens 25 jaar is. De korting is geldig tot de volgende belangrijke aanpassing van het contract (vervanging van voertuig, verzekeringsnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij stopzetting van de dekking(en) waarop dit voordeel van toepassing is.

Nu bij AXA 6 rijhulpsystemen verlagen uw premie

Parkeerhulp (Park Assist System)
Het voertuig is vooraan en achteraan uitgerust met een systeem dat de nabijheid van voorwerpen aangeeft. Door middel van geluid of visuele signalisatie wordt schade vermeden bij het parkeren of tijdens maneuvers. Sommige systemen zijn ruimer en kunnen een vrije parkeerplaats zoeken of autonoom maneuvers uitvoeren..
Dodehoeksignalisatie (Blind Spot System)
Een camera of radar bewaakt de zijkanten en de achterkant van het voertuig tijdens het rijden. Het systeem helpt de bestuurder om veilig van rijstrook te veranderen en verwittigt hem wannneer er zich een voertuig in de dode hoek bevindt (niet zichtbaar in de achteruitkijkspiegels).
Rijstrookondersteuning (Lane support)
Wanner het voertuig een witte rijstrook nadert en per ongeluk onverschrijdt, geeft dit systeem een alarmsignaal. Dat kan een geluid zijn, maar ook een stuurvibratie die de ribbelstrook op de baan nabootst. Sommige systemen sturen het voertuig automatisch bij.
Automatic Emergency Braking (met of zonder vermijndingsassistentie)
Remsysteem dat automatisch wordt geactiveerd bij gevaar en dat onafhankelijk van de bestuurder een ongeval kan vermijden of de impact ervan verminderen. Als aanvulling op dit automatisch remsysteem, bestaat er ook een vermijdingsassistentie. Dit treed in werking wanneer het ongeval niet meer kan vermeden worden, zelfs door automatisch remmen. Het voertuig wordt dan autonoom gestuurd naar het rijvak dat als vrij wordt beoordeeld.

Aandachtsassistent (Attention Assist)
Dit systeem detecteert vermoeidheid bij de bestuurder en nodigt uit om een pauze te nemen alvorens het te laat is.

Adaptive Cruise Control .
Systeem dat de snelheid van het voertuig aanpast en automatisch een voldoende afstand bewaart ten opzichte van het voertuig dat er vlak voor rijdt. In sommige gevallen remt dit systeem autonoom tot volledige stilstand om een botsing te voorkomen.
 

De autoverzekerig van groene chauffeurs

Geniet nu van 30% korting

Aanbod onder voorwaarden, geldig van 9/12/2019 tot en met 30/09/2020, voor elke nieuwe zaak of vervanging van voertuig in een bestaand contract bij het afsluiten van de dekking BA of de dekkingen BA + omnium of BA + omnium 24+. Voor een voertuig 100% elektrische (wagen, minibus, mobilhome of bestelwagen) - voor privé- of professioneel gebruik waarvan de bestuurder minstens 25 jaar is. Dit aanbod is geldig tot de volgende belangrijke aanpassing van het contract (vervanging van voertuig, verzekeringsnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij stopzetting van de dekking(en) waarop dit voordeel van toepassing is.
 

Publiciteit
 
 
Publiciteit
 
 
 
Tijdelijke promo's op 07.08.2020