autoverzekering berekenen
Maak 15 simulaties

www.autoverzekering-berekenen.be

Deze aanbieding verloopt over
TIJDELIJKE PROMOTIE

dvv autoverzekering2 maanden korting op uw DVV autoverzekering Mobility geldig tot

DVV Biedt U 2 maanden gratis + 10 maanden betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering Mobility bij intekening tussen 20/09/2021 en inbegrepen.

 

Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van en nieuw contract voor een autoverzekering Mobility (Burgerlijke Aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook DVV Assistance, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico.
Als u vóór intekent, krijgt u 2 maanden gratis autoverzekering.

Pluspunten bij DVV Verzekeringen : Bovenop de klassieke voordelen van een autoverzekering geniet bij DVV ook van deze extra's:

  • Vervangwagen
    • Uw auto doet het niet meer door een ongeval in België ? Tijdens de hele duur van de herstelling staart er een vervangwagen tot uw beschikking. Enige voorwaarde: u kiest een garage die erkend is door DVV.
  • Gratis 24/24 en 7/7 bijstand
    • Bij een ongeval in België (en zelfs tot 30 km over de grens) zorgt DVV dat uw auto wordt weggesleept en ze brengt u naar huis. Helemaal gratis.
  • Zorgeloze afhandeling van uw dossier
    • Uw DVV consulent neemt al uw zorgen weg. Hij of zij regelt het papierwerk bij uw vorige verzekeraar en zorgt bij elk schadegeval voor een snelle persoonlijke afhandeling en terugbetaling. Nieuwe nummerplaat nodig? Ook daarvoor kan u op uw consulent rekenen.

*2 maanden gratis + 10 maanden betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering Mobility bij intekening tussen 20/09 en 30/11/2021 inbegrepen. Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering Mobility (Burgerlijke Aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook DVV Assistance, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout heeft gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico.

 
 
 
Publiciteit
 
Lijst van de tijdelijke promoties
  Promo Yuzzu
  Promo Corona Direct
  Promo Ethias
  Promo Federale verzekeringen
  Promo Partners verzekeringen
  Promo Axa
  Promo AG Insurance
  Promo Argenta
  Promo Belfius verzekeringen
  Promo DVV verzekeringen
  Promo ING verzekeringen
  Promo P&V verzekeringen